TOPFEST 2011 s takmer kompletnou česko-slovenskou hudobnou špičkou

8.ročník hudobného festivalu TOPFEST bude aj tento rok otvárať prázdninovú festivalovú sezónu na Slovensku v areáli na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom 1.a 2.júla. A tento rok sa zíde doslova unikátna, takmer kompletná hudobná špička zo Slovenska a Čiech! Fanúšikovia sa môžu tešiť na vystúpenia skupín KABÁT, IMT SMILE, CHINASKI, DESMOD, TUBLATANKA, XINDL X, NO NAME, ale aj znovuzrodenej formácie WANASTOWY VJECY a mnoho ďalších!

TOPFEST 2011 je v poradí 8.ročníkom tohto podujatia a iba jeden interpret sa môže pochváliť každoročnou účasťou. Česká, už „legendárna“ a aj tento rok najžiadanejšia skupina KABÁT sa do areálu pri Novom Meste nad Váhom vráti už po 8-my krát! Naopak, po prvýkrát okúsi atmosféru jedného z našich najväčších hudobných festivalov skupina IMT SMILE, ale aj český objav roka, fenomenálny a nezaraditeľný pesničkár XINDL X so svojou doprovodnou skupinou. Za skupinou KABÁT skončila na druhom mieste v uplynulom ročníku Českého slávika skupina CHINASKI, ktorá sa na pódiu pri Novom Meste nad Váhom stretne aj s aktuálnym slovenským Slávikom – skupinou DESMOD. Po rokoch sa na „im dobre známy“ festival vracia skupina NO NAME a veľký comeback chystá na tento rok znovuzrodená česká legenda WANASTOWI VJECY. Vynovená zostava Roberta Kodyma, ale staré dobré osvedčené hity na zatiaľ jedinom ohlásenom koncerte na Slovensku v tomto roku! Už tradične skvelú náladu sľubujú aj vystúpenia KATKY KNECHTOVEJ a skupín TUBLATANKA, GLADIATOR, HORKÝŽE SLÍŽE, POLEMIC, ČECHOMOR, ARZÉN, ALKEHOL, HEĽENINE OČI, BANK OF JOE, EDITOR, TRAKTOR, DOWNHILL a ďalších.

Organizátor Dušan Drobný však upozorňuje, že táto zostava TOPFESTU 2011 nie je ani zďaleka konečná: „Mená zahraničných headlinerov zverejníme dúfam už v najbližších týždňoch, zatiaľ poviem iba to, že pracujeme na veľmi kvalitných menách a na tie je potrebné niekedy vyčkať. Prezradím ešte , že napr. pre tanečný stan máme aj tento rok rozpracované hviezdne mená a už teraz sa môžu priaznivci stanu Lovely Experience tešiť na skvelý tanečný zážitok, aký sa im naskytne iba raz za rok..“ Festival bude v roku 2011 lacnejší,ale to neznamená, že menej kvalitný – práve naopak, vysvetľuje Dušan Drobný.

„Štandard infraštruktúry z minulého roka chceme nielen dodržať, ale aj vylepšiť. A to všetko pre návštevníka dokonca za menej peňazí, čo sa pozitívne odráža na zvýšenom počte predaných vstupeniek za rovnaké obdobie predpredaja ako pred rokom.“ Za jednodňovú vstupenku aktuálne zaplatíte 18€, celofestivalovú na oba dni dostanete za fantastických 25€ ! K dispozícii je opäť aj limitovaný počet 300ks VIP vstupeniek za cenu 50€, ktoré zaručujú komfort vlastnej tribúny na sedenie, VIP parkovania hneď oproti vstupu do VIP sektoru, vyhradené vlastné toalety a VIP stan s výhodnejšími cenami jedla a pitia počas oboch festivalových dní.

Predpredaj už dnes aj na: www.Ticketportal.sk
Web festivalu: www.topfest.sk

Autor: admin

Zdieľaj