GAMMA RAY vydajú EP „Skeletons & Majesties“

Nemeckí power-metaloví GAMMA RAY vydávajú 31. mája (US a Kanada) nové EP „Skeletons & Majesties“. Je to zbierka skladieb, ktoré skupina nahromadila z predchádzajúcich albumov a nájdete na ňom dva úplne odlišné štýly. Účelom EP je čisto zábava a tiež pripraviť fanúšikov na to, čo kapela pripravuje v nadchádzajúcich mesiacoch.
Prvé dve skladby sú súčasťou „Skeletons“ – úplne nové verzie niektorých GAMMA RAY piesní – málokedy (alebo vôbec) hraných naživo, a sú to „Hold Your Ground“ (z albumu „Heading For Tomorrow) a „Brothers“ (z „Insanity And Genius“).
Do druhej časti „Majesties“ skupina vybrala ďalšie dve nové verzie raritiek, „Send Me A Sign“ (pôvodne na albume „Powerplant“) a „Rebellion In Dreamland“ (z „Land Of The Free“), obe v novej akustickej podobe.
GAMMA RAY k tomu pridali bonusové skladby – úplnú raritu „Wannabees“ vydanú len na singli „To The Metal!“, a tiež predĺženú verziu „Brothers“.
A ako čerešnička na torte bude karaoke verzia „Rebellion In Dreamland“. Skupina vyhlásila súťaž, do ktorej sa môžu prihlásiť najvernejší fanúšikovia s vlastnou verziou piesne a odovzdať nahrávku buď na fyzickom nosiči alebo v digitálnej podobe – zbor fanúšikov bude začlenený do piesne.

„Brothers“ audio stream:

Skeletons & Majesties:

Skeletons

01. Hold Your Ground
02. Brothers

Majesties

03. Send Me A Sign
04. Rebellion In Dreamland

Bonus Tracks:

05. Wannabees
06. Brothers (extended version)
07. Rebellion In Dreamland (karaoke version)

GAMMA RAY: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj