LEGION OF THE DAMNED už majú nového gitaristu

Pred tromi týždňami odišiel od death/trash metalových Legion Of The Damned gitarista Richard Ebisch a deň po jeho odchode už spevák Maurice Swinkels vedel, komu má zavolať. Gitarista Twan van Geel, s ktorým sa poznajú už 10 rokov, si s LEGION OF THE DAMNED na ich prvom stretnutí zahral „Son Of The Jackal, „Cult Of The Dead“ a „Death´s Head March“, a skupina bola opäť kompletná.
Maurice k výmene hovorí: „Od Richardovho odchodu som ani nerozmýšľal nad rušením koncertov, preto vítame Twana van Geela a máme radosť z jeho príchodu.
Hoci je smutné, že Richard odišiel z kapely, neplánovali sme nájsť druhého Richarda. Twan je iná osobnosť s inými názormi a inšpiráciami, čo bude len pozitívne pre ďalšie smerovanie LEGION OF THE DAMNED.“
Posledný album LEGION OF THE DAMNED „Descent Into Chaos“ vyšiel v januári prostredníctvom Massacre Records. CD nahrali v Abbys Studios vo švédskom Pärlby s producentom a spevákom HYPOCRISY a PAIN Petrom Tägtgrenom, ktorý sa tiež podieľal na bonusovej skladbe „Legion Of The Damned“.

LEGION OF THE DAMNED: Myspace

Twan van Geel


Autor: admin

Zdieľaj