MY RUIN vydali nový videoklip

Kapela z Los Angeles MY RUIN, manželské duo speváčky Tairrie B. Murphy a multiinštrumentalistu Micka Murphyho vydáva klip k „Excommunicated“. Klip natočila Tor Burrows z Notorious Design v marci na ich turné po UK. Tor už natočila viacero klipov pre MY RUIN pre skladby ako napríklad „Me Without You“ alebo „Slide You The Horn“.
Ich posledný album „Ghosts And Good Stories“ obsahuje 13 skladieb, ktoré zložil a zahral Murphy sám na gitare, base a taktiež na bicích. Minulý rok si zohnali basgitaristu Luciana Ferrea (BEGGARS BALL) a bubeníka Matta LeChevaliera na ich nedávne UK turné.
Tairrie B. Murphy rozpráva o téme na tento album: „Povedala by som, že „Ghosts And Good Stories“ je určite tematický album a je celkom premýšľavý a apokalyptický na mnohých úrovniach. Nezačalo to nevyhnutne takto, ale postupne sa začal sám písať tak trochu do intímneho portrétu nášho života ako kapely v meste Los Angeles.
Náboženské obrazy tiež hrali obrovskú úlohu v mojich textoch a často som nechala veci otvorené interpretácii, ale na tomto ablume sa témy pohybujú skôr od krypticko-metaforicko-estetických k vysoko konfrontačným v niektorých prípadoch.“

MY RUIN: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj