Spevák Fernando Ribeiro z MOONSPELL o novom albume

Ribeiro z portugalskej kapelky MOONSPELL celkom skúpo hovorí o ich pripravovanom albume:
„Viem že sme mrchy a nechceme povedať nič konkrétne  čo sa týka nášho nového albumu, ale máme pocit, že väčšina skupín všetko povedia na nete, a pokazia veškerú romantiku a hru zvádzania ktorá je pre album MOONSPELL podstatná. Takže to nie je tým, že by sme nechceli byť štedrí k svojim fanúšikom, len nechceme prísť o ten efekt tohto albumu, keďže veríme, že je to jeden z najkrajších klenotov, aké sme kedy napísali.

Napriek tomu predsa len niečo prezradiť môžem. Album bude mať iniciály „A. N.“, a tak mu hovoríme, kým sa na albume pracuje.

Odhaliť celý názov by bolo unáhlené. Album vyjde v prvom štvrťroku 2012, ale stále nevieme pod akou značkou, momentálne sme kapela bez zmluvy, a financujeme to z vlastného vrecka.“

MOONSPELL budú album produkovať sami, ale pracujú s dvoma producentami a kamarátmi, ktorí pomáhajú s konečnou podobou albumu. Jedným z nich je Benny Richter, ktorý pracuje so skupinami ako CALIBAN, prináša do skupiny svieže nápady a dobrú atmosféru. S Bennym pracujú už 2,5 roka a v júli sa budú robiť tie viac „atmospheric“ skladby.  Tým druhým je Tue Madsen, ktorý s nimi pracoval na „Under Satanae“ a „Night Eternal“.

Bicie na „A. N.“ sa nahrávali v štúdiu Antfarm v Aarhus v Dánsku, a Tue príde porobiť ostatné nástroje do Portugalska, a tiež bude v septembri robiť mix.

Fernando dodáva: „Budeme vás naďalej informovať o albume s tým, že neprídeme o nič z pôvodného tajomstva, mystiky a sily. Toto je veľmi dôležitá karta pre MOONSPELL, takže určite nepokazíme prekvapenie.“

Myspace

Autor: admin

Zdieľaj