ORIGIN OCCUPY EUROPE 2012 TOUR, 9.2.2012, Bratislava

ORIGIN (USA)

www.myspace.com/origin666

PSYCROPTIC (AU)

www.psycroptic.com

LENG TCH´E (BEL)

www.myspace.com/lengtche

ITE MISSA EST (FR)

www.purevolume.com/itemissaest

SMASHED FACE (CZ)

www.facebook.com/smashedface

INTERFACE (SVK)

www.facebook.com/EnterOurInterface

 

9.2. 2012 (štvrtok)

Bratislava – U očka (Karpatská 3 – cca 30m od Randalu)

Start: 18:00, predpredaj 18e, na mieste 20e

!!! Predpredaj len v klube alebo na dobierku vstupenky.epl@gmail.com!!!

Vstupenky sa budú dať zakúpiť bez obáv aj na mieste v deň koncertu

Pozvánka : http://www.facebook.com/events/155478507890662/

ORIGIN jedna z najintenzívnejších a najpretechnizovanejších  zoskupení súčasnej death metalovej scény. Kapela sa za krátky čas vedela presadiť, ba dokonca vo svojom štýle prevzala vedenie. Zo svojou  5-tou radovkou s názvom „Entity“, ktorá je perfektným zhmotnením perfekcie a skutočne vydratej práce sa vydali na celoeurópske turné a zastávka sa samozrejme týka aj našeho malého Slovenska.  V hlavnom meste sa ORIGIN predstaví v klube U očka a bude to riadna porcia technického death metálu, ako to vedia zahrať len majstri J.

Ako doprovod na turné si chalani pozvali ďalšiu pecku v podaní austrálskych diablov PSYCROPTIC. Kapela, sa slušne vypracovala na taktiež jednu technickú dokonalosť a povedomie si zaslúžili aj tým, že ich pôvod je až z Tazmánie. Úplnou peckou je hlavne to, že im momentálne vyšiel posledný počin s názvom  ,, The Inherited Repression“. Takže sa je rozhodne na čo tešiť. Je skoro ťažké rozhodnúť sa, ktorá z týchto kapiel je väčší skvost J.

Do tretice to máme trošku žánrovú zmenu, aj keď samozrejme v pozitívnom slova zmysle. Trojkou je belgické žiletkovo-grindové komando LENG TCH´E s nadupaným prevedením.

Ako 4-tá kapelka sa predstavia frantíci ITE MISSA EST. Jedná sa o novú vlnu deathcore hudbičky. Naživo to môže byť celkom zaujimavé.

Čerstvá novinka je, že koncert v Bratislave U očka bude posilnený o českú deathcore kapelku SMASHED FACE, ktorá pred nedávnom vydala svoj dosial posledný počin s názvom ,,Misanthropocentric “.

Tento večer nám otvorí slovenské zoskupenie INTERFACE, ktoré datuje vznik v roku 2006. Po personálnych zmenách sa zdá byť zostava ustálená a kapela dobré našliapnutá. Môžeme sa tešiť na ich death core metal s ženským vokálom.

Lucas EPL agency

www.facebook.com/eplbookingagency

www.myspace.com/eplconcertagency

Autor: admin

Zdieľaj