Koncert – Betrayers Of Blood Pt. 8 – GALADRIEL,ČAD,PERVERSITY,EMPYRION 4.5.2013 (Klub 77, BB)

Zradcovia Krvi úspešne prežili apokalypsu, aby Vám aj v roku 2013 naservírovali kvarteto ďalších zvučných mien SVK scény. Príďte ich podporiť a zabaviť sa na vynikajúcu akciu; za bezkonkurenčnú cenu. A je z čoho vyberať! Čakáme Vás v najlepší možný deň – v SOBOTU!! v zostave:
GALADRIEL [Melodic Dark/Doom Metal / BA]
http://www.galadriel.sk/
Kapela, ktorá stála pri zrode štýlu „Female Fronted“ dnes, po rokoch strávených na európskych pódiách, vyráža dych svojim prepojením dobra a zla. I drsniaci si prídu na svoje – nová doska „The 7th Queen Enthroned“ je namiešaná pre nielenmetalové masy.
ČAD [Hardcore Metal / PK]
http://www.myspace.com/cadripcore/
Legendárne svätojurské komando sa v posledných rokoch dostalo do povedomia širokej verejnosti. Víťazstvo v ankete Radio_Head Awards 2011, účasť v kreslenom seriáli Lokal TV + mnohá iná skaza. Aj o tom je „Ťažký Kov“ a kto neverí, Pišta Vandal ho naživo presvedčí!

PERVERSITY [Brutal Death Metal / PO]
http://www.perversityband.com/
Najkrutoprísnejší fenomén z východu, resp. príjemná porcia blasfémie = toť. PERVERSITY a ich „Death Metal Eternal“. Aj Slovensko má svoj IMMOLATION, návrat pod Urpín po takmer 5 rokoch..

EMPYRION [Symphoblackened Death Metal / NR]
http://www.empyrion.eu/
Najväčší objav Gothoom Prods. 2012: kapela založená na troskách CORRUPTED MELODY, pokračujúca v odkaze symfonicky ladených extrémov.. TO musíte vidieť! (For fans of FLESHGOD, DIMMU BORGIR etc.)

Entry: 4 € presale / 5 € na mieste
+ Tombola o CD a Merchandise kapiel, PROFI-Zvukár, Distro, Alko / Nealko

www.fb.com/events/148859501939657

Autor: admin

Zdieľaj