Koncert – BETRAYERS OF BLOOD – 18.01.2014, Klub 77, Banská Bystrica

Zradcovia Krvi sa Vám tentokrát rozhodli sprostredkovať samotné „Peklo Na Zemi“! Okrem toho prinášajú inovácie, tradície a to všetko za stále bezkonkurenčnú cenu. Čakáme Vás v najlepší možný deň – v SOBOTU!! v zostave:

INFERNO [Esoteric Black Metal / CZE]
www.fb.com/322975231147644
„Nesnášenlivý bezbožný černý kov“ z Čiech je späť s novým albumom! Kakofónne i disharmonické pasáže, dávka psychedélie a celkovo obrovský posun tejto legendy vás vtiahnu do „Omniabsence Filled By His Greatness“. Či už prijmeš „Starý Řád“ alebo nie, aj tak budeš „Navěky Požírán Krysami“!

LUNATIC GODS [Avant-Garde Melodic Extreme Metal]
www.fb.com/lunaticgods
Treba ich vôbec predstavovať? Šialení Bohovia – kapela, ktorá získala mnohé ocenenia, nestojí na 1 mieste a prechodom k slovenčine ešte stúpla. Ak vám nestačilo „Vlnobytie“, sú tu „Slnovraty“! ..A možno príde aj Ibronka.

 

DOOMAS [Melodic Doom/Death Metal]
www.doomas.com
Peťo Beťko a spol. zaznamenali v poslednej dobe veľký progress, a to vo viacerých aspektoch. Ich hudba pôsobí záhubne, no pritom otvorene. Ich reklama je špičková a marketing majú zmáknutý na jednotku.. TO musíte vidieť!

PRAROD
[Pagan/Folk Metal]
www.prarod.yw.sk
Slovanské posolstvo i históriu našich pohanských predkov nám prinesú bratia spod hradu Matúša Čáka. Nebudú chýbať folkové nástroje a „Na ceste k Zániku“ spoznáte, kto je vládcom tunajšieho paganu!

ACHSAR [Majestic Epic Melodeath Metal]
www.bandzone.cz/achsar
Nenápadná partička, ale samozrejme žiadni amatéri! Severská melodika v pravej temnej atmosfére nikdy nie je na škodu.. Nepremeškajte! (For fans of KALMAH, WINTERSUN etc.)

Entry: 5 €
Súťaž o CD’s a Merchandise kapiel, PROFI-Zvukár, Distro

Autor: admin

Zdieľaj