Koncert – GOT BLUE BALLS – 3. máj 2014, Humenné, Live Club

Jednoznačne sa dá povedať, že táto kapela je objavom na Slovenskej scéne! Sme veľmi radi,že GOT BLUE BALLS vrámci svojho turné zavíta aj do Humenného ! Veď posúďte sami !
Nová slovenská nádej Got Blue Balls je na scéne síce iba rok, no za toto krátke obdobie si stihli vyslúžiť obdiv mnohých známych kapiel, hudobníkov či organizátorov. Ich priamočiary kalifornský rock’n’roll je na Slovensku ojedinelým a kapely hrajúce tento štýl by sme dokázali spočítať na prstoch jednej ruky. Štvorica pochádzajúca zo stredného Slovenska sa skladá z ľudí, ktorí si už čo to na koncertoch a festivaloch preskákali a tak nečudo, že z ich hudby cítiť profesionalitu, vyzretosť a aj mladícku drzosť. V každom členovi kapely prevláda láska k rockovej hudbe. Za svoju existenciu už stihli odohrať niekoľko koncertov s The Casualties, Zónou A, Slobodnou Európou či Lavagance.
Singel s názvom Devil in Bed nahrávali v renomovanom banskobystrickom štúdiu a produkoval ho gitarista Dzurko s kapelou. Je predzvesťou pripravovaného albumu, ktorý by mali začať nahrávať v blízkej budúcnosti. Dátum vydania momentálne nie je známy, pretože kapela hľadá vydavateľstvo.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Zdp4C6SqhM
Facebook event: https://www.facebook.com/events/522726061178484/531488333635590

Autor: admin

Zdieľaj