Koncert – BATFEST – 06.03.2015, Trenčín, Klub Piano

batfest finalV trenčianskom klube Piano sa dňa 6. marca uskutoční „festival netopierov“ Batfest Tristanarium ,metalová, miestami až divadelná show za účasti štyroch kvalitných kapiel. Usporiadatelia sľubujú netopieriu tematiku a dekoráciu, ktorá len umocní výbornú metalovú atmosféru.Domácu black-death metalovú legendu DEPRESY netreba zvlášť predstavovať, pôsobí na scéne viac ako 2 desaťročia.Počas bohatej kariéry zahrali asi na všetkých festivaloch a kluboch na Slovensku a Česku ktoré niečo znamenajú a stále majú za sebou početnú fanúšikovskú základňu.
TRISTANA – fanúšikovia sa môžu tešiť aj na túto kapelku, ktorá hrá viac ako 10 rokov, majú zatiaľ na konte 2 albumy a tretí album s názvom Virtual Crime bude vydaný koncom marca pod hlavičkou exkluzívneho zahraničného vydavateľstva. Kapela už vystupovala na rôznych významných česko slovenských festivaloch ako napr. Masters of Rock, Topfest, Rock pod Kameňom, mali tú česť robiť predskokanov takým hviezdam ako je Scorpions, Xandria, Lordi, či Tarot .
Na tomto minifeste vystúpi aj česká výborná gothic rocková skupina CARPATIA CASTLE z Mostu, ktorá aktívne koncertuje od roku 2012 a ich show je divadelným predstavením s kulisami a živými sviecami. To všetko je okorenené krásnou speváčkou Veronikou a jej nádherným vokálom a prejavom, ktorý Vás strhne.
Ako posledný hosť tohto minifestu sa predstaví aj veľmi talentovaná atmospheric-metalová kapela APRIL WEEPS. Na konte majú zatiaľ debutový album s názvom Outer Calm, Pain Within z roku 2013, no v súčastnosti pracujú už na novom albume. O tom, že ide o kvalitnú kapelu svedčí aj to, že boli vybraní v rámci súťaže Spark Fresh Blood do top 12 spomedzi 485 uchádzajúcich sa česko-slovenských kapiel. V marci tohto roka idú do Krakowa supportovať švédskych In Mourning v rámci ich poľského turné. Ich live show je živelná a fanúšika strhne.
BATFEST 2015 má pred sebou prvý ročník, z ktorého sa môže stať pekná tradícia. Pre milovníkov tvrdšej muziky skvelý tip, ako sa dosýta zabaviť- v piatok 6. marca v Piano klube v Trenčíne.
Zvýhodnené lístky nájdete od 3.2.2015 v sieti predpredaj.sk a na každej pobočke Slovak Telekomu.

Link na FB EVENT

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj