Koncert – CLAWED FOREHEAD, MILLHOUSE, JOLANIN ROZPAROCK, 26. február 2015, Randal Club, Bratislava

11005743_1020118268001685_1058626993_nBrnenská kapela Clawed Forehead prichádza na Slovensko v rámci turné k novému CD My Domain. Vo štvrtok 26. februára predstaví v klube Randal svoje nové skladby, ktorých rockový zvuk je charakteristický vďaka apokalyptickým sláčikom a spevu uhrančivého perzského speváka. Hosťom na koncerte bude bratislavská alter-stoner-rocková kapela Millhouse. Support kapelou bude Jolanin Rozparock.

Nevahájte a zakúpte si lístky v predpredajovej cene v sieti Ticketportal za 3 eurá. Počet predpredajových lístkov je obmedzený. Prvých 10 návštevníkov dostane od kapely Clawed Forehead darček v podobe nového CD My Domain zdarma.

Cena lístkov:
3€ – predpredaj / 5€ – na mieste

Predpredaj v sieti Ticketportal
http://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=20538

Miesto konania: Randal Club
Karpatská 3089/2
811 05 Bratislava – Staré mesto

———————————–

MILLHOUSE / Alternative Stoner Rock

facebook.com/MillhouseSK

Millhouse je na scéne od roku 2007.
Kapela dvakrát reprezentovala Slovensko na medzinárodnej súťaži kapiel Emergenza, má za sebou jedno EP “Alea Iacta Est” a v minulom roku na seba upozornila úspešným singlom Mangy Wolf, ku ktorému vznikol aj videoklip. Kapela nedávno vydala svoj debutový album „Event Horizon“ pod hlavičkou vydavateľstva go2stage a odohrali svoj set na festivaloch ako Pohoda 2014, Bratislava Waves či Cinematik.

CLAWED FOREHEAD / Alternative Rock
www.clawedforehead.com

Původem brněnská alternativní rocková kapela, Clawed Forehead, se v současnosti představuje v novém mezinárodním složení. Náhodné setkání pětice mladých nadšených muzikantů z Íránu, Česka a Slovenska vytvořilo jedinečnou sestavu: zpěv, housle, dvě viloncella a bicí, kterou příležitostně obohacují kytara, irská flétna a další nástroje.

Originální hudební styl Clawed Forehead vznikl spojením alternativního rocku a prvků world music, především severských a orientálních melodií.

Za dobu svého působení účinkovala kapela na předních českých festivalech a odehrála nespočet klubových koncertů, jak v Česku tak i v zahraničí. Jejich vystoupení získala velmi pozitivní ohlas ze strany kritiků. V poslední době byla jedním z největších úspěchů kapely spolupráce s BBC Persian při natáčení dokumentu o jejich zpěvákovi Soheilovi Shadloo.

Jednou z předností Clawed Forehead jsou právě jejich nástroje, které jim vedle nazvučených koncertů umožňují hrát kdykoliv a kdekoliv také akusticky.

JOLANIN ROZPAROCK / Punk Rock
http://bandzone.cz/jolaninrozparock
Bratislavská rock-punková formácia Jolanin RozpaRock neoficiálne začala fungovať od leta 2012, kedy zažila premiéru naživo na jednej súkromnej akcii s prvým vlastným songom a setom ich oblúbených rock-punkových coverov.

V januári 2013 sa už veci pohli dopredu a objavili sa prvé koncertné príležitosti. Kapela odpálila dva koncerty v bratislavskom rockovom brlohu BritishRockStarsKlube. Tvoria protest songy, v ktorých sa textovo zameriavajú na veci, alebo ľudí, ktorí ich znepokojujú.. a hrajú na gitarách značky Jolana! V súčasnosti sa chystajú do štúdia nahrať ich nové songy. „Hoblujte, počúvajte a rozmýšľajte o tom, čo sa vám snažíme povedať… ale hlavne budeme radi ak sa zabavíte na našich koncertoch!“ – hovoria členovia kapely.

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj