Koncert – IMPETUS TYRNAVIENSIS II. – 25.04.2015, Trnava, Art Club

impeV apríli sa na Trnavu valí druhý útok

Po prvom úspešnom koncerte nazvanom Impetus Tyrnaviensis, ktorý sa odohral v Trnavskom ArtKlube ešte v minulom roku (22.11.2014) sa jeho organizátori rozhodli pokračovať v začatej veci. Dalo by sa povedať, že po dlhšej dobe sa vlastne konečne zas niečo deje aj v Trnave! Kedysi sa v tomto klube konali takmer s každomesačnou pravidelnosťou metálové koncerty všetkého druhu. Nechajme však minulosť minulosťou.
Impetus Tyrnaviensis II. alebo v preklade z latinčiny „útok na Trnavu“ je pripravený na 25. apríla opäť v Artklube. Akciu organizačne zastrešuje skupina Žriebädlo, ktorá sa podieľala už na prvom Impetus Tyrnaviensis. Ušné bubienky si preto nachystajte na nasledujúce kapely.
Ako prvá sa predstaví ešte pomerne neznáma kapela z Bratislavy pod názvom Necroheresy. Na banzone sa charakterizujú ako Heretický Death/Thrash Metal.
Na sklonku roku 2014 im vyšlo prvé EP nazvané „Divine Betrayal“, ktoré vydali u „Satan records“. Ešte pred Impetus Tyrnaviensis si ich môžete vypočuť na akcii Candles of Death II., 4.4. v Banskej Bystrici. Kapele teda prajeme čo najlepší štart do live koncertov.
Ako druhí sa na akcii predstavia domáci Fisartcollection, ktorých netreba asi čitateľom MetalExpresu široko predstavovať. Ide o hardcorovo/crossoverovu skupinu, ktorá už má na domácej scéne vybudovanú pomerne širokú základňu fanúšikov.
Poslední sa vystúpia skoro domáci a organizátori celého počinu – Žriebädlo. Kapela vznikla v apríli 2012 prezentovaná ako black – metalový projekt. Zakladajúcimi členmi bol bubeník Šamot (ex Chemotherapy) a gitarista Ivoš. V kompletnej zostave kapela funguje od decembra 2013. Odvtedy odohrala 3 koncerty v Trnave, Seredi a Hoste. Celkovo by sa dala charakterizovať ako poctivý black metal.
Koncert stojí len 2 eura, takže neváhajte a podporte tento koncert svojou účasťou.

Adresa a miesto konania:
www.artklub.sk/
Kapely:
NECROHERESY
FISHARTCOLLECTION
ŽRIEBADLO
FB Event:
KLIK

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj