„Moje obľúbené koncertové fotografie“ – fotospoveď Veroniky Klimonovej alias Werdzy, 3. diel

Do tretieho, posledného dielu mojich obľúbených koncerových fotografii som zaradila taktiež kapely, ktoré mám rada, ale aj fotografie kapiel, ktoré hudobne nepočúvam, ale zaujali ma momentom.

24. God is an astronaut, KC Dunaj, Bratislava.
V tomto klube je problém nízke pódium, nižší ľudia, ktorí stoja v zadu majú problém niečo vidieť, tak som si sadla na zem pred pódium a skúšala môj vtedy nový širokouhlý objektív Samyang 14 mm, mkala som kúpený lístok a tak fotila, takže som mohla experimentovať. Fotografia mi prirástla k srdcu aj preto, lebo jeden čas ju mala kapela, ako titulnú na svojej facebookovej stránke.
24.
25. Tante Elze, Nu spirit club, Bratislava.
Kapela hrala na jednej z akcii Demovnica Rádia FM. Na akciu som išla kvôli kamošom Bedlam a spravila nejaké fotografie aj iným kapelám, ktoré sa mi páčili. Milujem minimálny štýl vo fotografii, fotografia vznikla cez medzeru medzi fanúšikmi, v postprocese som ju len previedla do čiernobiela, nech to umocní atmosféru.
25.
26. Crippled black phoenix, KC Dunaj, Bratislava
Takéto momenty sa nestávajú na koncertoch často, preto som šťastná, že sa mi ho aj podarilo zachytiť.
26.
27. Abort to be born, U Očka, Bratislava.
Keď fotím akciu pre organizátora, alebo kapelu, tak nesmie chýbať aj fotografia celej kapely. Túto mám asi najradšej zo spoločných kapelných fotografii. Na FB stránke kapely ste ju mohli vidieť aj s dorobenou Godzillou :D
27.
28. Bjükenen, Randal club, Bratislava.
Fotografiu speváčky milujem tými rozviatymi vlasmi a farebnosťou.
28.
29. The Subways, Grape festival, Piešťany.
Dala som si vybaviť akreditáciu na prvý Grape, lebo som bola zvedavá na Subways. Fotografia vznikla už z davu, keď nás po troch pesničkách poslali z fotopitu von. Páči sa mi na nej hlavne to, ako by hudobník lietal vo vesmíre
29.
30.Dillinger escape plan, Randal club, Bratislava.
Koncerty Dillingeru som v Randali zažila dva a oba boli nebezpečné pre fotografov, občas som dostala nečakanú päsťovku a podobne. Túto fotografiu mám rada momentom.
30.
31. Periphery, Randal club, Bratislava.
Tiež jedna z pre mňa najobľúbenejších kapiel. Fotografiu milujem tým kontaktom gitaristu s fanúšikmi a že je tam náznak siluety.
31
32. Tata bojs, Grape festival, Piešťany.
Kapela je pre mňa nezaujímavá, ale fotografiu som si obľúbila tým momentom.
32.
33. Vildhjarta, Brutal assault festival, Pevnost Josefov, Česká republika.
Moje obľúbené číslo som nechala obľúbenej kapele. Už som tu s nimi jednu fotografiu mala, ale táto je pre mňa špeciálna tým, že si ju kapela dala, ako titulnú fotografiu na svoj facebook a chceli odo mňa aj originál veľkosti fotografii, keď budú potrebovať do časopisov.
33.
Veroniku “Werdzu” Klimonovú a jej tvorbu môžete podporiť na jej facebookovej stránke. Predchádzajúci diel si môžete pozrieť TU.

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj