DOWN TO HELL pokrstili v nový album „V zajatí temnoty“

521998_10151934203570200_1661632577_nV bratislavskom Randali sa na prvý jarný deň v sobotu 21.3.2015 krstilo. Tento krst sa uskutočnil za prítomnosti štýlovo podobných kapiel – Achsar (Levice), Sighisoara (Bratislava) a Sinners Moon (Sereď). Pri samotnom obrade bola v úvode prinesená kapusta (častý jav, objavujúci sa pri hraní skupiny Achsar), v ktorej boli zapichnuté horiace sviečky, v zapätí sfúknuté. Krstným otcom sa stali Achsar a krstnou mamou Sighisoara. Samotné CD bolo pokrstené Absinthom. Kapelu musel iste potešiť aj plný sál ľudí, ktorých na koncert prilákali. Pokiaľ Vám zoskupenie Down to Hell zatiaľ nič nehovorí, tu je ich krátka charakteristika:
Down to Hell je kapela pochádzajúca z Malaciek, ktorú založili už v roku 2006. Hrajú melodický/symfonický black metal. Hudba je postavená na kontrastoch, ako v speve (mužský scream/growl, čistý ženský vokál) tak aj vo zvuku nástrojov alebo samotných textoch, písaných formou príbehov.
V roku 2014 nahrali debutový album „V zajatí temnoty“ v M2 Recording Studio v Skalici a na Vianoce toho istého roku ho vydali ako svoj debut v digitálnej a neskôr aj vo fyzickej podobe. Album obsahuje k vypočutiu deväť piesní. Všetky skladby majú slovenské názvy, z ktorých vyberám námatkovo: Ticho pred búrkou, Smrť, Prízrak…čiže inými slovami v súhrne – temnota. Texty nájdete v slovenčine aj v anglickom preklade. Album k vypočutiu alebo zakúpeniu a viac informácií o kapele Down to Hell nájdete na webových stránkach:
http://downtohell.sk/

bandcamp

bandzone

youtube chanell

twitter

reverbnation
Zostáva nám len zapriať kapele veľa úspechov s novým albumom, veľa vydarených koncertov a čo najviac nových fanúšikov, ktorých ich hudba osloví!

Mrtvolka

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj