Koncert – MICK MOSS (ANTIMATTER, SLEEPING PULSE) prvý krát na Slovensku!

Unikátny a intímny večer, kde osobne zahrá vybrané coververzie, piesne na ktorých spolupracoval, tvorbu jeho skupín ANTIMATTER a SLEEPENG PULSE.

20. 3. 2015 Rock Cafe, Bratislava

www.antimatteronline.com
www.rockcafe.sk

Mick Moss, to je liverpoolsky ANTIMATTER, ktorý vznikol ako projekt spolu s gitaristom Duncanom Pattersonom už v roku 1998. Práve v tom čase vychádza aj prelomový počin „Alternative 4“ od ANATHEMA, kde spomenutý gitarista aj účinkoval. Debutový a zároveň najalternatívnejší album ich histórie s názvom „Saviour“ vyšiel v roku 2002. Spojením Mossa a Pattersona sa vytvorilo niečo neopakovateľné na nezávislom hudobnom poli. Produkcia vhodná nielen pre fajnšmekrov, ale hlavne pre ľudí hľadajúcich osobitú tvorbu a očarujúci spev. Dokazujú to na všetkých ďalších nahrávkach, ktorými sa už jasne vyprofilovali do dnešnej podoby alternatívneho / melancholického rocku.
Aj keď je Mick Moss hudobne aktívny najmenej sedemnásť rokov, našu krajinu doposiaľ nenavštívil. Práve preto si nenechajte ujsť tento „unikátny a intímny“ večer, kde akusticky predvedie všetko zásadné z jeho bohatej tvorby.

Antimatter:

Sleeping Pulse:

V úlohe predskokana sa predstaví bratislavský Shelter´s Club. Skupina má okrem albumu Approved, na ktorý naspievala jednu skladbu aj americká speváčka Lillie McCloud, na konte tiež videoklip ku skladbe Autumn Prayer a nedávno zabodovala na bratislavskom koncerte ako predkapela bývalého speváka Iron Maiden Blazea Bayleyho. Svoj set odohrá po prvý krát v akustickej podobe.

Shelter´s Club:

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj