Koncert – VOID OVER BALKANS TOUR – 10.04.2015, Bratislava, RocknRibs club

Obscure Sphinx v Bratislave!!!
Tí, ktorí sa minulý rok tešili, že vzhliadnu na Gothoome poľských Obscure Sphinx boli iste sklamaní ich neúčasťou. Môžeme Vás však potešiť, že príležitosť vidieť ich a to dokonca na klubovej akcii bude už čoskoro v Bratislave! Okrem už spomínaných Obscure Sphinx sa môžete tešiť aj na ďalšiu Poľsku kapelu – industriálny death metal Thy Disease. Na akcii si zahrajú aj košickí trashcoristi Wastage a heavy metalová, ešte nie veľmi známa bratislavská kapela Anathor. Poslední menovaní sa však začínajú čoraz viac koncertne presadzovať, hlavne na domácej pôde (koncerty v Bratislave). Možnosť ich vzhliadnutia je napríklad aj túto sobotu (21.3.) na akcii Headbang night v Bratislave, o ktorej sme nedávno informovali aj v MetalExpresse.
Organizačne zastrešuje akciu M Promotion, ktorým sa už podarilo niekoľko úspešných a zaujímavých akcií zorganizovať. V súčasnosti ešte neoznámili výšku vstupného, snáď sa to čoskoro dozvieme. Odporúčam preto v prípade účasti sledovať FB udalosť.
Na záver si dovolím už len malú poznámku ku baru/klubu Rock N´ Ribs. Nachádza sa na Obchodnej ulici v Bratislave, v nenápadnom vchode na jej konci, takže hlavne sa nenechajte zmiasť! Samotná prevádzka je v podzemných priestoroch. Koncerty sa tu začali usporadúvať už od minulého roku, kedy tu bolo dobudované miesto na tieto účely. Doteraz išlo skôr o menšie akcie, takže som zvedavá ako sa podarí podarí zvukovo a atmosférou táto záležitosť. Možno trochu reklamy, ale podnik si ju v tomto ohľade zaslúži oprávnene. Majú tu vychválené pečené rebierka a pečené koleno, ktoré môžete zaliať dobrým pivom. V ponuke majú samozrejme aj široký výber z iných jedál.
Klub:
www.rocknribs.sk
Kapely:
Thy Disease (PL)
-Industrial death metal
Obscure Sphinx (PL)
-post-metal
Wastage official (SK-KE)
-thrashcore
Anathor (SK-BA)
-heavy-metal
FB udalosť:
KLIK
M Promotion:
facebook

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj