Grindcore Parade vo Fuge!

Keď nepôjdeš na Gothoom, príď podporiť aspoň lokálny underground!

Na sobotu, prvého augusta si pre Vás Heavy Metal Vomit Party v spolupráci s Rest of Noise prichystali a na Slovensko pritiahli ďalšiu poriadnu pecku!

Tentokrát sú to veteráni Švédskeho grindcoru GADGET!
Kapelu založil v roku 1997 Wiliam Blackmon. Pôvodne plánoval GADGET ako sólový projekt ale po čase zistil že to nebude ono a do kapely pribral gitaristu Rikarda Olssona. V roku 2000 vydávajú prvé demo a doplňujú Emila Englunda na vokál s ktorým nahrali ďalšie demo. V roku 2001 prichádza ponuka od Relapse records na split 7″ s Exhumed. Toto split štartuje dlhodobú spoluprácu s Relapse kde im neskôr vychádzajú dva albumy „Remote“ (2003) a „The Funeral March“ (2006). V roku 2010 im ešte vyšlo split s Phobia (grindcore USA) na Nemeckom Power it Up records.
Kapela momentálne pracuje na novom materiáli, ktorý nám predstaví na nadchádzajúcom turné po Európe. Ak Gadget nepoznáš tak klikni nižšie na linky a garantujem ti že to bude tvoja nová obľúbená kapela!

Spoločnosť na turné im budú robiť Overviolence taktiež zo Švédska. V tejto kapele nájdete členov z rôznych Švédskych kapiel ako Crowpath, Widespread Bloodshed a Sewn Shut. Takže nečakaj emocore, ale poriadnu dávku grindcoru! Bratislavský koncert doplnia The Public zo Slovenska a Six-Score zo susednej Viedne.

10341408_811833308913734_1847815243928047399_n

Poradie kapiel:
1. Six Score
2. The Public
3. Overviolence
4. Gadget
Začiatok cca o 20:00
Vstupné 7 euro.
Ak chceš doniesť niečo z Heavy Metal Vomit Party distra daj vedieť!
www.hmvp.eu

Gadget:
https://www.facebook.com/GadgetGrindcore
https://gadgetband.bandcamp.com/
http://gadgetgrindcore.tumblr.com/

Overviolence:
https://overviolence.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/overviolence

The Public:
https://myspace.com/publichardcore/music/songs

Six – Score:
https://six-score-grindcore.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/sixscore

FB Udalosť:
KLIK

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj