Koncert ČAD – SINNERS MOON a DISMAY v ArtKlube v Trnave

10400613_796415323798262_3432765919832425075_nKto by sa v takýto krásny deň ako je sobota 27. februára už len nudil doma…Hybaj ty len na koncert však toto bude morda! MORDA!!!
Predstavia sa ti tri perfektné slovenské kapely.

Nasledovať bude vtipné predstavenie kapiel, ktoré vymysleli organizátori tejto akcie. Nesie klasický trnavský dialekt a týmto rovno upozorňujem prípadných Grammarnazi, že je to tak schválne:

ČAD??? Nepoznáš ČAD? kámo najlepšia metalová kapela na Slovensku totálne rozbíjačky. Nikdy ma nebolel krk vácej jak po koncerte Čadu na Gothoome. No a počul si ten ich nový album? Zomreš! Ostrime sekery a za zvukov čertovej kovadliny budeme stínať hlavy nepriateľom!

SINNERS MOON??? Toto mi ani nehovor že si ešte neočul o Sinners Moon. Za prvé majú neskutočnú speváčku! (Sa posereš – zeber plenky!!!) Za druhé šak s nimi naspíval song sám Tony Kakko ze Sonaty Arcticy. Najtotálnejše najlepšá slovenská Symphonic metalová kapela… dúfam že nikemu nekrivdím, ale podla mna to tak je. Ako tie melodické hry, čo oni majú a tie klávesy s tou atmosférou… čisté zimomriavky!

DISMAY!!! Hardcore metalová parta z Veľkých Kostolán! Len pred nedávnom vyhodili von svoj videoklip a budú mat čoskoro vonku EP! Ťahá s nimi aj Fuller, kerý figuruje aj v trnavskom akte Epistemy. Očuj tie gitary sú bohovské! Toto bude poriadna rozbiehačka…
_________________________________________________

Chcem ta tam vidzet a spravíme si krásny sváteček metalovej muziky. A prosím zdieľaj udalosť nech to je najtop top top lebo bez ludzí to je o hovne
_________________________________________________

27.2.2015 ARTKLUB TRNAVA

Začiatok bude presne 20:00 nemeškaj!

Line-up:

20:00 Dismay
21:00 Sinners Moon
22:15 Čad

Predpredaj: 4 € (v bare počas otváracích hodín)
Na mieste: 5 €

ČAD – Thrash / Violence zo Svätého Jura.

https://www.facebook.com/cadripcore/
http://bandzone.cz/cad

SINNERS MOON – symphonic metal zo Serede

https://www.facebook.com/sinnersmoonband/
http://www.sinnersmoon.com/

DISMAY – HC / metal z Veľkých Kostolian

https://www.facebook.com/dismaysk
http://bandzone.cz/dismay
Malá ochutnávka nového videoklipu tejto kapely:

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj