Skupina Sharzall vyráža na mini turné

Mladá bratislavská death post rocková formácia Sharzall vyráža na svoje prvé mini turné po Slovensku, Česku, s jednou zástavkou v susednej Viedni. Hudobný štýl, ktorý Sharzall reprezentujú sa v posledných rokoch dostal do úzadia a tak sa kapela rozhodla vyplniť prázdne miesto na scéne.

V druhej polovici roku 2014 sa začali prvé snahy o založenie kapely. Po niekoľkých personálnych výmenách (hlavne na poste bubeníka) sa v roku 2015 dáva dohromady súčasná zostava v zložení – gitara, bass gitara, bicie, syntetizátor a spev. Počas roku 2015 zároveň vznikajú prvé piesne, ktoré budú neskôr tvoriť súčasť debutového albumu. Na jednotlivých koncertoch tak budete mať možnosť počuť doterajšiu tvorbu. Dôležitú úlohu pri tejto kapele hrá aj vizuál. Kontroverzný image je totiž súčasťou dramatickej časti, ktorá je zahrnutá do rozprávania príbehov prostredníctvom temnej tvorby. Jednoducho, ako sa hovorí, túto skupinu netreba len počuť, ale aj vidieť. Na záver máme na Vás ešte jednu otázku. Viete čo znamená Sharzall? Názov pochádza zo staroperzštiny a znamená „Nájazdník“.

Prvý tohtoročný koncert, ktorý bol zahrnutý do tour sa koná už zajtra v Bratislave. Viac informácii k zajtrajšiemu koncertu sa dozviete tu. Niektoré zo zastávok už majú vytvorené aj udalosti na Facebooku, takže keď ste si už niektorý z termínov vyhliadli, stačí pravidelne sledovať FB stránku Sharzall, alebo ich bandzone profil a všetky informácie sa dozviete včas :).

Odkazy na kapelu:
http://bandzone.cz/sharzall
https://www.facebook.com/www.sharzall.sk/?fref=ts
12788207_1011059512306365_2045594325_n

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj