OBSCURE SPHINX V BRATISLAVE

OBSCURE SPHINX zavítajú do Bratislavy už budúcu sobotu!
obscure
Koncom apríla zavíta do Bratislavy hviezda poľského post-prog-doom metalu OBSCURE SPHINX. Ich koncert v Bratislave bude jediný na Slovensku z turné ktoré chystajú k čerstvému tretiemu albumu. Atmosférickí, éterickí, naliehaví, obrazotvorní, temní… na adresu OBSCURE SPHINX by sa dalo použiť mnoho veľkých slov a superlatívov, no len máločo naozaj dokáže zachytiť náladu, ktorá vzniká pri ich živých vystúpeniach. Poľská partia, na čele s nezameniteľnou speváčkou Zofiou Fraś, momentálne finišuje nahrávanie tretieho albumu a svoj živý rituál v rámci turné „The Light Once Forgotten“ predvedie opäť aj na Slovensku. Po troch rokoch od Void Mother sa môžete tešiť na novú nahrávku, ktorú Vám predvedú v Bratislave vo FUGE 30. 4. 2016. Naposledy ste ich vynikajúci koncert mohli zažiť na festivale Gothoom open air 2015. V roku 2012 Obscure Sphinx vyhrali ocenenie “New Blood Award” nováčik roka na festivale Summer Breeze Open Air.
Tentokrát je vyvoleným miestom Bratislava, kam páni a dáma zavítajú 30. apríla. Ich show si bude možné vychutnať v klube Fuga, kde ich budú sprevádzať tri slovenské kapely.

Progresívne naladení HOLOTROPIC, ktorí majú na konte veľmi úspešný album Permeate z roku 2014. Následne prinesú ukázať nový album dlhoroční borci z Trnavy Dysanchely. Táto death/black metalová svorka už múti vody dlhé roky a teraz po dlhých deviatich rokoch im vyjde nová doska v apríli 2016 pod hlavičkou Gothoom production.Poslednou kapelou zo supportu bude kapela Ohen taktiež z Trnavy. Táto mladá krv blackened symphonic metalu odohrá svoj rozlúčkový koncert so starým bubeníkom a zatvorí sa do štúdia aby ste na jeseň mohli dostať nový album.

Obscure Sphinx:

Holotropic:


Dysanchely:


Oheň:



Informácie o lístkoch:

Napokon sme sa organizačný tím dohodli, že urobíme určitú formu predpredaju. Takým spôsobom, že si môžete zarezervovať svoj zľavnený lístok, ktorý Vás na bráne vyjde o 1 euro menej.

Stačí napísať email na ohen.band@gmail.com alebo správu na facebooku na BURN_Booking vo forme:

Chcem si rezervovať zľavnený lístok na koncert Obscure Sphinx vo FUGE na 30.4. na meno: Meno, Priezvisko

Obratom Vám potvrdíme, že máte rezervovaný lístok za 8 Euro a na bráne zaplatíte za vstup o euro menej. Počet zľavnených lístkov je limitovaný na 100 kusov. Zaradíme Vás potom na zoznam hostí, ktorí zaplatia menej. Bez rezervácie bude vstup na koncert stáť o euro viac čiže 9 EUR.

FB event: https://www.facebook.com/events/1066637936707807/
BURN_Booking: https://www.facebook.com/ohen.booking/?fref=ts
Dátum: 30.4.2016
Miesto: FUGA, Bratislava
Vstup: 9/8 EUR
Začiatok: 19:00

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj