Lateral Presence sa hlási s novým klipom!

13346928_1754673868153137_4268839660648189371_nBratislavská metálová skupina Lateral Presence dnes uverejnila svoj prvý klip ku skladbe Zombification. Na nete (bandzone aj bandcamp) sú už zverejnené aj ostatne skladby k EP B-side od tejto skupiny a v sobotu 4.6. svoje dielo pokrstia v Randali! Takže neváhajte prísť!

Outdoor klipu sa natáčal v Hornom Bare, neďaleko Dunajskej Stredy aj všetky scény s koňom. Na tomto koni jazdí speváčka. V klipe uvidíte záber na zombie s mozgom, samozrejme, nie ľudským.V skutočnosti išlo o karfiol varený s cviklou a farbami. Za obeť padli aj 3 litre umelej krvi, tiež domáci produkt a jedna klávesnica.

Kapela na svojej FB stránke ďakuje realizátorom, hercom, maskérom a proste ľuďom, ktorí pomáhali pri realizácii klipu.

„Moc ďakujeme Roman Moser za klip, Michal Bystrický, Robert Vrestiak za EP, Pulp Studiu za master, kapele a účinkujúcim v klipe, obzvlášť veľká vďaka patrí Zen Man, Her Ctižiadostislav von Striga, Predicador de Rogación, Pliaga Divotvor, René Pes Zmajkovič, Andy Ktorýnemárádfejsbuk, Mima Lenka Ucnikova, Jan Rosocha, Eva Ošková, Nika Plavčková, Soňa Gillányiová, Pani Boženka, Michal Križan, Peter ヅ Belej, Mira ZenManova.
Ďakujeme aj Daniela Halačková za možnosť natočiť scénu v potravinách v Hornom bare!
Líčenie hlavného zombika Kika – patri vďaka Adriana Loj – mrknite jej stránku!“

Vokál a smrtka na koni: Mira ZenManova
Gitary a zombici: Jan Rosocha, Peter ヅ Belej
Basa: Michal Križan
Bicie a zombica: Pani Boženka

FB udalosť na krst EP, už túto sobotu: https://www.facebook.com/events/1692988417611490/
Linky na kapelu:
https://www.facebook.com/LateralPSVK/
http://bandzone.cz/lateralpresence

Klip:

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj