MÁJ Never Ending Grunge Night v Randal Clube už túto sobotu

12799249_1010811298997853_2831490957406176111_nTúto sobotu sa v bratislavskom Randal clube uskutoční koncert štyroch „prekvapivo“ bratislavských zoskupení, ktorých tvorba buď začínala, alebo sa naďalej drží na vlnách grunge, post-rocku a pod. Pri popise jednotlivých skupín dávam slovo organizátorom.

Sharzall

Bratislavská formácia známa svojou veľkolepou live show, ktorá Vás dostane do varu. Kontroverzný image kapely je súčasťou dramatickej časti, ktorá je zahrnutá do rozprávania príbehov prostredníctvom temnej tvorby.

video:

https://www.facebook.com/www.sharzall.sk/

STAINLESS

“Naša tvorba je spojená so smútkom a bolesťou, ktorá ma sprevádzala celý život,” hovorí Gabriel. Kapela je ovplyvnená grunge-ovou hudbou a štýlom. Cirka pred piatimi rokmi odohrali svoj posledný koncert práve v tomto klube v ktorom sa zrodí jej reunion! Kapela sa istý čas držala v Demovnici rádia_FM. “Strieborný je život a strieborní sme my.“

video

web: http://bandzone.cz/stainless?at=news

Verdikt Znie

Alternatív post-grunge so slovenským textom. V podaní týchto chalanov výborná kombinácia, ktorá v sebe ukrýva tučné riffy s výborným textom v ktorom sa nájdu mnohí z Vás. Kapela s drsným imidžom a ešte drsnejším zvukom si Vás určite získa na svoju stranu!

EP


video


https://www.facebook.com/verdiktznie/?fref=ts

S.A.P.

Tvrdá post grunge-ová nálož, ktorá si zakladá na inštrumentálnych pasážach, popretkávaných gitarovými riffmi a hlasnými bicími doplnených o dobre položené vokálne časti.
web: http://bandzone.cz/sap?at=dashboard

Zhrnutie:
Dátum: 21.5.2016
Začiatok: 19:00
Miesto: Randal Club, Bratislava
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/100489743679043/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj