Nargaroth, Absu, Hate + support o pár dní v Žiline!!!

Po zhruba roku sa do našich končín vracia one man project človeka nesúceho pseudonym Ash, kultový Nargaroth. Po tom ako minulý rok položili na lopatky Bratislavu, tento rok si to smerujú do Žiliny a aj s novým albumom Era of Threnody, ktorý vychádza iba pár dní pred koncertom.

Zostavu koncertu dopĺňajú black/deathový Poliaci Hate, ktorým taktiež v týchto dňoch vychádza nový album Tremendum, na ktorý sa im zatiaľ zbierajú dosť pozitívne recenzie.

Ďalším do partie bude americká squadra Absu, ktorá v poslednom čase je u nás ako doma. Minulý rok v sprievode Belphegor a Possessed vyplienili Košice a tento rok ich ešte okrem žilinského koncertu čakajú aj zastávky v Bratislave s Obituary a taktiež sú potvrdení aj na festivale Gothoom. Za svoju dlhú kariéru sa stali pojmom a fanúšikovia black/thrashových vykosťovákov budú určite spokojní.

Supportovať tejto nesvätej trojici bude dvojica kapiel, a to švédski blackáči Nekrodelirium so sympatickou Sandrou Stensen v čele, propagujúci svoje Ep Apocalypse a belgickí thrashmetalisti Bloodrocuted, ktorým tiež v apríli vyšiel nový album nazvaný For the Dead Travel Fast.

19. 5. 2017, Klub Kolečko, Žilina

Začiatok: 20:00

Vstup: predpredaj – 20€ http://www.ticketportal.sk/Event/NARGAROTH_DE_ABSU_USA_HATE_PL

na mieste – 23€

FB eventhttp://www.facebook.com/events/425034617842197/?active_tab=about

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj