SPAWN DEATH FEST v Banskej Bystrici alebo noc plná death metalu!

Milovníci dobrého slovenského death metalu by si tento koncert určite nemali nechať ujsť! Poďme si však bližšie predstaviť zúčastnené spolky. Po prvýkrát na živo vystúpi nová kapela priamo z Banskej Bystrice – Realms of chaos. Ak si pamätáte na The Infinite Within, tváre v Realms of Chaos vám budú známe, možno práve preto, že jedným z iniciátorov a zakladateľov je práve kreatívny gitarista Martinus. Ak ste teda zvedaví na túto novú úderku, máte jedinečnú možnosť. Zároveň sa členovia skupiny podieľajú na koncerte aj organizačne. Asi netreba pripomínať, že Realms of Chaos hrajú samozrejme technický, extrémny, brutálny death metal.
Feel a curse vznikajú v roku 2013 a odvtedy sa im podarilo vydobyť si pevné miesto na scéne. Hneď v roku 2013 nahrávajú štvorskladbové EP u Martina Barlu v Poprade a začínajú aj koncertovať. V minulom roku vydali debut „Shadows in mind“, ktorý sa stretol s dobrými ohlasmi.
O Bloody Redemption z Revúcej nebolo až do tohto roku veľa počuť. Pomaly sa však so svojim death metalom na spôsob 80 a začiatok 90 rokov začínajú objavovať čoraz častejšie. Ďalšie dve kapely netreba nikomu široko predstavovať. Brute je stálica na našej scéne, v tomto roku vydali u SMA posledný album s názvom Henchmen. Že ide o kvalitný technický, masakrálny a brutálny death metal, iste netreba opäť pripomínať. God Defamer prinesie so sebou svoj progresívne ladený death metal. Na nedávnom koncerte v Bratislave sa nám predviedol aj ich nový gitarista Janči. Hoci vydali God defamer zatiaľ len dva full albumy, nie je sa kam ponáhľať a v prípade tejto skupiny verím, že to bude stáť za to! Ak teda máte chuť a čas, v Banskej Bystrici vás túto sobotu očakáva poriadna death metalová nádielka!


Bloody Redemption
(Death Metal/ RA)
http://bandzone.cz/bloodyredemption

FEEL A CURSE (Death Metal/ LM)
http://bandzone.cz/feelacurse


Realms Of Chaos
(Extreme Death Metal/ BB)
http://bandzone.cz/realmsofchaos

BRUTE (Death Metal/ VT/)
http://bandzone.cz/hledani.html?q=brute

GOD DEFAMER (Death Metal/ NR)
http://bandzone.cz/goddefamer

Dátum: 3.6.2017
Miesto: RC Tartaros
Vstup: 5 Eur
Začiatok: 19:00
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/390393128006623/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj