Švédsky disbeat v Bratislave!

Sezóna na bratislavských garážach sa pomaly začína, pretože sa tu uskutoční v tomto roku druhý koncert. Mesto Malmö možno poznáte zo seriálu Bron (Most). Tento piatok k nám zavíta hudobná smršť, švédsky disbeat – Crutches. Okrem iného, koncert doplní bratislavská Krutá Zima a keďže prvý koncert s Matrak Attakk sa nakoniec zrušil, tak sa akcia ešte dopĺňa o thrash punk z Malaciek Blind Rattvisa a príde aj d’n’b punk Ježišovi Pivo Nelej!

CRUTCHES (d-beat, Malmö – Sweden)
https://crutches666.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/crutches666/
Švédska škola d-beatu prilieta na garáže. Na svojom konte majú EP z roku 2012 „Dis-beat Tsunami“ a ďalšie dva albumy, pričom najnovší „FörlOrAD“ im vyšiel len pred nedávnom. Študuj bandcamp a nechaj sa zaliať tsunami vlnou pred garážovou bránou!

KRUTÁ ZIMA (d-beat, Bratislava)https://www.facebook.com/Kruta-Zima-144273932295920/?fref=ts
Lesný disbeat, ktorý aj v máji rozpúta snehovú kalamitu! Po dlhšej dobe opäť v Bratislave!

BLIND RATTTVISA (thrash/punk, Malacky)
http://bandzone.cz/blindrattvisa
https://www.facebook.com/blindrattvisa
Zmiešaj Suicidal Tendencies s punkom, prihoď k tomu záhorácky šalát s poldeci a z hrnca ti vylezie Blind Rattvisa! Pred nedávnom im vyšlo aj LP, ktoré bude na koncerte určite k dostaniu!


JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (d’n’b punk, Bratislava)


Na garáže dokríva aj naše obľúbené JéPéeNko, pričom v programe by nemal chýbať ani techno set. Samozrejme kapela bude hrať ale aj v tradičnom zložení bicie, bassa, saxofón.

Tešíme sa na vás 12. mája v piatok o 19:00! Na mieste bude rozložený bar s čapovaným pivom, nealkom a taktiež sa môžeš tešiť na vegánsky bufet o ktorý sa postará Axel s jeho Axelburgrami! Sadaj na bajk, na bus, či vyskoč na pogo tyč a večer sa vidíme pod prístavným mostom!

MIESTO: Garáže pod prístavným mostom (ak nevieš kde to je, opýtaj sa kamarátov, niekto bude vedieť)
DÁTUM: 12. 05. 2017
Začiatok: 19:00
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/243169302756385/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj