Nový klip POETRY IN TELEGRAMS (ft. Paul Ortiz) – Bulgakov

Medzinárodný hudobný projekt POETRY IN TELEGRAMS prichádza s novým videoklipom k piesni Bulgakov. Singel je prvým klipom z CD Melancholy, ktoré získalo nomináciu na Radio_Head Awards (kategória Hard & Heavy).

Videoklip je zároveň ďalším pokračovaním série o podivínskom učencovi, ktorý vo svojom živote stretáva ženy z iných svetov. Štvrtý diel „seriálu“ režíroval Peter Čermák. V hlavných úlohách si zahrali modelka Klaudia Kamenčíková a populárny slovenský herec Gregor Hološka, ktorého vidieť čoraz častejšie aj na televíznych obrazovkách.
Melancholy je tretím EP projektu POETRY IN TELEGRAMS. Predchádzajúce single sa stretli s pozitívnym ohlasom na Slovensku i v zahraničí. Všetky albumy nahrala zostava: Johny Štefeček (7-strunová gitara, spev, autor projektu) a zahraniční hostia – v tomto prípade anglický multiinštrumentalista Paul Ortiz (Chimp Spanner, ZETA). Na prvom singli Breathing hosťoval taktiež nórsky saxofonista Jørgen Munkeby, zakladajúci člen skupiny Shining a Jaga Jazzist. Zvuk a mastering nahrávky je znovu dielom Rolanda Grapowa (ex-Helloween, Masterplan).
Poetry in Telegrams na internete:
www.poetryintelegrams.com – oficiálna webová stránka s blogom (každý týždeň nový článok)
www.facebook.com/poetryintelegrams – FB stránka Poetry in Telegrams
https://www.youtube.com/user/poetryintelegrams – YT kanál Poetry in Telegrams

POETRY IN TELEGRAMS, september 2017

www.poetryintelegrams.com
www.facebook.com/poetryintelegrams
www.youtube.com/user/poetryintelegrams
www.poetryintelegrams.bandcamp.com
Kontakt: poetryintelegrams@gmail.com

Klip:

Tlačová správa Poetry in Telegrams

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj