MINOR UG Day vol.7

Ako je dobrým zvykom, aj tento rok sa v Žiline uskutoční už siedme pokračovanie úspešného UG koncertu. Nasledujúci text je bez úprav, tak ako ho nájdete aj priamo vo FB udalosti:

Nooooooo hell on! Tákže keď skončí leto a vy sa preberiete s festivalových opíc a ja s vami. A budete mať čas a tri oči na vstup a 10e ve vačku na pivo a cigy. Možete dojsť na ďalšie pokračovanie môjho candrbálu kde klasicky sa servítka nebere pred hubu a spanie na hajzli je normálna vec! A kto že nám bude tentokrát likvidovať komerčnú nekultúru a náboženske líčka! Ako prvá sa odprezentuje Bratislavská horda FROZEN BLOOD. Chlapčiská najebú čarnej Blackened death všade v klube kde sa bude dať. Hneď od začiatku nakladačka. Druhá formácia PORÁDNA stará školaSpeed bozze rock n rollu alá Motorhead, Trenčianska úderka OLD HAMMER. Sú to traja mogores čo sa s tým nejebú a sypú tak že si chceš hlavu o hajzel ojebať! Kotel na porádek!!! NECROSANCTUM sú tiež čo člen kapelky to model až na bubeníka ten má necelích 15rokou a najkrajšie vlásky na svete. Najebú do vás poriadny SK brutal death až budete plačkať v kúte! ACHSAR predstavovať nemusím! Levičania vedia rozhýbať. Do kolečka dokola pojdeme všetci s pivom dopoľa. Ak budete poslúchať jebnú po vás kapustu! Čo dodať na záver. Pri vstupe clasicky CREW people od MINOR bandu: Verča, ja, Bielko a ešte nejaká gorila. Dúfam že to tam poriadne rozjebete a aj seba a aj mňa!!!! Ako vžy všetko povolené. Vstup má zakázany iba cirkevný hodnostár a jeho ofce!!! Teším sa ako svatý na hostiu dúfam že aj vy! ZAHLUŠ BOHA!!!666!!!

KAPELY:

FROZEN BLOOD 19:00-20:00
https://www.facebook.com/FrozenBloodBand/?fref=ts

OLD HAMMER 20:00-21:00
https://www.facebook.com/oldhammerband/

NECROSANTCUM 21:00-22:00
https://www.facebook.com/Necrosanctumsk/?fref=ts

ACHSAR 22:00-23:00
https://www.facebook.com/achsarofficial/?fref=ts

SADO MASKO AFTERKA 00 : …

DÁTUM: 11.11.2017
MIESTO: KLUB KOLEČKO, Žilina
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1130586023718131/
Pozvánka:

Tak a tu je stručná video upútavka na sobotňajší koncert. Scénar nakoniec dopadol inak ako som plánoval. 😀 Môžete po zdieľať 😀

Posted by Minor Macháč on 8. november 2017

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj