Death revival & friends 2017 opäť v Randali

Tak ako každý rok, uskutoční sa v bratislavskom Randal clube pravidelná akcia, ktorej hlavným poslaním je spomienka na zosnulého Chucka Schuldinera, jedného z najvplyvnejších death metalových hudobníkov. Tento svet opustil v roku 2001, 13. decembra. V roku 2017 si teda pripomíname 16. výročie. Na jeho počesť zahrá kapela Death revival z Bratislavy prierez najznámejších skladieb tvorbou kapely DEATH.

Ako support vystúpi zrejme všetkým dobre známa kapela DOGMA inc.!!! Len nedávno vydali chalani svoj druhy album s nazvom „Blacksun Flowers“ a zase raz potvrdili svoje popredné miesto na spici slovenskej metalovej scény. Svojim originálnym a naozaj veľmi kvalitne zahraným setom vás istotne #DOGMA_inc. bude zabávať!

Po ankete sa organizátori rozhodli, že dajú šancu obom kapelám, za ktoré ľudia mohli hlasovať. Na akcii zahrajú junáci z kapiel Immersion a All Against Nothing!!! Tu si môžete pozrieť chlapcov na internetoch:
All Against Nothing

http://bandzone.cz/allagainstnothing
IMMERSION

https://www.facebook.com/immersionband/

Začiatok zatiaľ ostáva na siedmu, ale mnohí nás už poznáte a viete, ze časový harmonogram je veličina veľmi neistá.
V každom prípade na akcii vystúpia výnimočne až 4 kapely, takže sa začne približne na čas. Preto, skúste prísť všetci na čas, lebo všetky kapely si zaslúžia obdiv, potlesk a poďakovanie!

Vstupné na mieste bude 7 Eurokoruniek ale nezúfajte, v predpredaji na predpredaj.sk to mate len za okrúhlych 5 Eur ;). Na tomto linku nájdete lístky v predpredaji: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/12943/death-revival–friends-2017

Vyššie uvedený text je z časti prebratý z FB udalosti a z časti upravený

Takže zhrnutie:

Dátum: 15.12.2017

Miesto: Randal Club, Bratislava

VSTUP: 7 € na mieste, 5 € v predpredaji

Začiatok: približne 19:00 – 20:00

FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/135648390411284/

 

 

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj