Prírastky u Slovak Metal Army

Slovenské vydavateľstvo SMA v posledných mesiacoch vydalo niekoľko fyzických nosičov slovenských kapiel, ktoré určite stoja za povšimnutie. Nižšie teda uvádzame štyri nové nahrávky od skupín – Abortion, Hnisavý Proces, Stercore a Midnight Scream. Viac informácii ku skupinám nájdete na ich stránkach na Bandcampe, Bandzone, Facebooku a ďalších odkazoch. Všetky menované a nižšie spomenuté CD sú samozrejme dostupné na E-shope SMA, takže neváhajte a podporte kapelu kúpou CD :)!

ABORTION – All you need is hate
ABORTION je jedna z najdlhšie existujúcich extrémnych kapiel celého bývalého Československa. 20 rokov po vydaní debutového albumu „Murdered Culture“, ktorý vyšiel na etikete Immortal Souls Productions, sa kapela ABORTION vracia pod rovnaké krídla a to aspoň čiastočne. Nový album totiž vydáva Slovak Metal Army a nové skladby už odzneli na koncerte v minulom mesiaci v Nitre. Okrem vlastných skladieb sa na albume „All You Need Is Hate“ objaví aj cover od legendárnych thrasherov SODOM! ABORTION je na scéne od začiatku 90-tych rokov a doteraz má na konte množstvo vydaní, vrátane šiestich albumov.

ABORTION diskografia:
Impurity… Perversity… Love?? Demo 1992
Godmaggots Demo 1993
Senze of Humor Demo 1996
Charity Demo 1997
Murdered Culture Full-length 1998
The Truth Hurts Full-length 2000
Glass Eyes / We Never Forget !!! Split 2000
Abortion / Agathocles / Din-Addict / Malignant Tumour Split 2001
Have a Nice Day Full-length 2002
Gonna Be Worse Full-length 2004
The Gonzo Music Full-length 2006
Deeper & Darker / Era Idiots Split 2008
Old Music for Old People / Untitled Split 2008
Split with Damage Digital Split 2009
Šalieme všetci / Súkromná vojna Split 2012
Gride / Abortion Split 2013
Konvert Full-length 2014
Humit / Abortion / Alea Iacta Est / Sedem Minút Strachu / Kumuru / Paskuda Split 2015
Abortion / Choked by Own Vomits Split 2015
All You Need Is Hate Full-lenght 2017

ABORTION zostava:
Anton „Lepra“ Varga- bass, vocals
Libor „Bibo“ Hanulay- guitars
Miro Raučina -drums

ABORTION kontakt:
http://abortion-grind.blogspot.sk/
http://bandzone.cz/abortion
https://abortionofficial.bandcamp.com/

HNISAVÝ PROCES – ZAHNÍVANIE SPOLOČNOSTI
Kultová nahrávka „Zahnívanie spoločnosti“ od HNISAVÉHO PROCESU z Dubnice n/Váhom je na svete! Pamätníci si isto radi spomenú na ich Napalm Deathovské témy a demo, ktoré sa stalo jednou z vôbec prvých extrémnych nahrávok našej scény. Po dlhých rokoch sa HNISAVÝ PROCES opäť dostáva na povrch, za podpory Jozefa „Kytosha“ Kytu, ktorý je extrémnej scéne stále naklonený. Pôvodná nahrávka sa dočkala potrebnej korekcie u Martina Barlu v popradskom štúdiu MF Studios. Radostnou správou je aj grafické vylepšenie obalu, o ktoré sa postaral famózny gore grafik Luisma z kapely Haemorrhage. Tento obal samozrejme vychádza z pôvodného konceptu a ako môžete sami vidieť, jedná sa skutočne o veľmi podarené dielo. Pri príležitosti návratu tejto nahrávky chalani z kapely poskytli aj pár fotografií pôvodnej zostavy v dnešnej dobe. „Zahnívanie spoločnosti“ sa tak okrem CD s bookletom obsahujúcim výcuc z textov, pôvodný obal a aj fotografie, dostane aj na triká!

„Zahnívanie Spoločnosti“ tracklist:
01. Intro (Harmony Corruption)
02. Prehnité výlučky
03. Chylus
04. Patológ
05. Skap (part I.)
06. Ritný otvor
07. Hnisavý proces
08. Chorobná nákaza
09. Zatuchlé výpary
10. Skap (part II.)
11. Intro (Zahnívanie spoločnosti)
12. Ústup nikam
13. Instinct Of Survival (Napalm Death cover)
14. ?
15. Ľudský úpadok
16. Zabalený v hovne
17. Psychopat
18. Kalná existencia
19. Odpad
20. Outro (Harmony Corruption)

HNISAVÝ PROCES diskografia:
Zahnívanie Spoločnosti demo 1992
Zahnívanie Spoločnosti CD 2017

HNISAVÝ PROCES:
Jozef Kyta – gitara, spev
Marián Agafon – bicie, spev
Jozef Cyprian – basa

STERCORE – Ethernal Sunlight
Očakávaná novinka „Eternal Sunlight“ od groove deathcore zbojníkov STERCORE len nedávno dostala fyzickú podobu. Zatiaľ túto novinku môžete dostať vo forme CD, neskôr však pribudne aj vinyl. Špičkový sound, vymakaná grafická práca a stále stúpajúca hodnota samotnej kapely sú určite zárukou spokojnosti, pokiaľ máte myseľ žánrovo otvorenú. STERCORE aj na svojej novinke ponúkajú technické death metalové riffy, groovy deathcore spodky a zabijácke vokály.

Track List:
1.Black Hole 02:33
2.Flower Of The Concrete 03:09
3.Eternal Sunlight 02:22 video
4.You´re Not Dead 01:58
5.Aurora Borealis 02:22
6.Burned Sign Of Defiance 03:08
7.Breed 04:20

 STERCORE diskografia:
Raven Nest Demo 2012
Fake World Full-length 2013
Eternal Sunlight Full-lenght 2017


STERCORE:

GITARA:Peto
GITARA: Michal
BASA: Laco
BICIE: Michal
SPEV: Matúš

STERCORE:
https://www.facebook.com/stercore.slovakia/
bandzone.cz/stercore

Video:

MIDNIGHT SCREAM – „Dark Blood“
Pod hlavičkou SMA sa ocitla aj kapela jemnejšieho razenia – Midnight Scream z Veľkého Krtíša. Na slovenskej scéne pôsobia už nejaký ten rôčik (okrem iného víťazi Wacken Metal Battle 2013) a ich prvé kroky započali už v 90 rokoch, kedy dominoval hlavne death metal. Ale chalanom učarovali štýly melodickejšieho razenia a to konkrétne heavy metal popretkávaný thrashom. Od októbra je teda vonku aj tento album. Štýlový, melodický, no zároveň tvrdý power thrashmetalový. Dark Blood je šiestym albumom kapely, ktorý je obrovským prínosom pre domácu scénu.

Tracklist:
1. Dark Blood 07:09
2. Born In Bitterness 04:11
3. The Ma´at 04:06
4. Lesson Learned 04:35
5. Giant 06:42
6. Hanged God 05:14
7. Armorius 04:34
8. Palindrome 05:43

MIDNIGHT SCREAM diskografia :
Midnight Scream Demo 2000
My Girlfriend Death Full-length 2002
The Storm Is Just Coming… Full-length 2004
Shadowplay Full-length 2007
War Never Changes Full-length 2009
Covers Full-length 2011
Flammarion Full-length 2014
Dark Blood Full-lenght 2017

MIDNIGHT SCREAM:
+ Jaro Šajgalík (Vocal)
+ Pali Ďuriš (Guitar)
+ Michal Černák (Guitar)
+ Martin „Klimo“ Kliment (Bass)
+ Renáto Sanda (Drums)

MIDNIGHT SCREAM:
https://www.facebook.com/MidnightScreamSlovakia/
http://www.midnightscream.sk/

Informácie sú prebraté z webu Slovak Metal Army a len čiastočne upravené!
Všetky ďalšie informácie nájdete na stránke SMA.

Mrtvolka

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj