Symphonic gothic metalová kapela Sanctorium navštívi tento týždeň Nitru

Do Nitry už tento piatok zavíta ruská symphonic gothic metálová kapela Sanctorium. Koncert doplnia ako support slovenskí Revealing the conscience a ako hostia odohrajú aj April Weeps. Akcia sa uskutoční v Novej Pekárni v Nitre. Nižšie uvádzam podrobnejšie informácie priamo z eventu:

Headlinerom turné je symphonic gothic metalová hydra z Petrohradu – SANCTORIUM. Kapela má na konte 2 plnohodnotné albumy – “The Depths Inside“ z roku 2014 a “Tesselation of the Universe“ vydaný minulý rok, oba pod hlavičkou vydavateľstva Gravitator Records. SANCTORIUM sú koncertne veľmi aktívnou kapelou, za svoju hudobnú kariéru stihli absolvovať turné v Estónsku, Litve, Japonsku a Fínsku a zahrať si s takými zvučnými menami ako XANDRIA, SIRENIA, ORPHANED LAND či DELAIN. V zostave kapely sa nachádzajú aj vyštudovaní hudobníci, ich vystúpenia sa tak vyznačujú vysokou inštrumentálnou úrovňou a ich hudba plná kontrastov nenechá nikoho chladným.

https://www.facebook.com/SanctoriumOfficial/
https://sanctorium.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/c/Sanctorium

Slovenská atmospheric metalová kapela APRIL WEEPS z Dunajskej Stredy sa v roli co-headlinera vydáva na svoje prvé neprerušované turné, kde svoju hudbu predstaví v rámci 9-tich zastávok v Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a zakončia ho v Nitre. Kapela minulý rok nahrala nástupcu veľmi kladne prijatého debutového albumu z roku 2013, ktorý sa v celej dĺžke chystá odprezentovať ako predprípravu na česko-slovenské turné, plánované na máj tohto roku. Tak ako je už zvykom, očakávajte energické a dravé vystúpenie plné atmosféry, zasnenosti a agresie.

www.aprilweeps.com
https://www.facebook.com/AprilWeeps/
https://aprilweeps.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/c/AprilWeeps

Nitriansku zastávku tohto turné posilnia domáci melodici REVEALING THE CONSCIENCE. Hudba tohto telesa je ťažko uchopiteľná, ak by sme to však mali rozmeniť na drobné, jedná sa o dômyselný mix melodického death, power, speed a black metalu. Kapela má na konte debutový album s názvom “Time Will Reveal“ z roku 2015 a ako jednej z mála sa jej podarilo ukotviť pod krídlami zahraničného vydavateľa – talianskych WormHoleDeath Records. Koncerty tejto mladej kapely sú charakteristické vysokým nasadením a epičnosťou, takže je rozhodne sa na čo tešiť.

https://www.facebook.com/revealthecon/
https://soundcloud.com/revthecon
http://www.youtube.com/revthecon

Program:
20:00-21:00 Revealing The Conscience – Melodic Death Metal
21:00-22:00 APRIL WEEPS – Atmospheric Metal
22:00-23:00 Sanctorium – Symphonic Gothic Metal

Text prebratý z FB udalosti

Dátum: 09.03.2018
Miesto: Nová Pekáreň, Nitra
Vstup: 5 EUR
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/221864998358391/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj