THERION s rockovou operou už túto stredu v Bratislave!

Na Slovensko prichádza v rámci európskeho turné jedna z najvýraznejších svetových symphonic metalových kapiel – švédska metalová legenda THERION. Slovenskému publiku predstaví dlho očakávanú rockovú operu BELOVED ANTICHRIST, na ktorej kapela na čele s jej lídrom Christoferom Johnssonom pracovala intenzívne niekoľko rokov. Táto jedinečná rock metalová opera BELOVED ANTICHRIST je založená na príbehu Antichrista od ruského autora Vladimíra Solovieva, ktorý žil v 19. storočí. Na nahrávaní sa okrem členov kapely ako tenoristu Thomasa Vikstroma, sopranistiek Chiari Malvestiti a Lori Lewis, podielal aj 29 členný spevácky zbor z Moskvy. Rock metalová opera zahrňa neuveriteľných 29 postáv a obsahuje 3,5 hodiny hudby.

Therion, ktorý výrazným spôsobom ovplyvnil dva subžánre death a symphonic metal, netreba zvlášť predstavovať. Kapela oslavuje tento rok neuveriteľných 30 rokov, vydala celkom 15 albumov, 5 DVD a live albumov a odohrala nespočetné množstvo koncertov takmer po celom svete. V januári 2018 cez Nuclear Blast vydávajú v poradí 16. album pod názvom BELOVED ANTICHRIST a vo februári vyrážajú na európske turné.

Bratislavský koncert sa uskutoční v bratislavskom Majestic Music Clube a bude to veľký sviatok pre všetkých milovníkov kvalitnej rockovej a metalovej hudby. Zároveň táto divadelná show je určená aj milovníkom vážnej hudby a opery.

Ako oficiálny support sa predstaví ruská symphonic metalová kapela IMPERIAL AGE, ktorá predstaví metalovú operu The Legacy of Antlantis. Imperial age nie je slovenským fanúšikom neznáma, nakoľko už absolvovala s Therionom európske turné a tiež sa už predstavila v Bratislave s izraelskou legendou Orphaned Land. Taktiež ako špeciálny hosť sa predstaví nemecká kapela Null Positiv.

INFO:
Event: https://www.facebook.com/events/864004753776439/
Dátum: 14.marec 2018
Miesto: Majestic Music Club, Bratislava
Vstup: 28 €/32 €/40 € lístky dostupné na predpredaj.sk

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj