Helloween, Stratovarius – 9.4.2011 – Mestská hala v Prešove

Napriek mnohým komplikáciám s nájdením náhradného dátumu a hlavne spoločného koncertu kapiel Helloween a Stratovarius je tu pre fanúšikov týchto legiend dobrá správa.

Všetky zúčastnené strany sa dohodli na odohraní koncertu v termíne 9.4. 2011 (sobota) o 19:00 hod. v pôvodne plánovanej hale – Mestská hala Prešov. Tá už prešla prvou fázou rekonštrukcie a teda je možné túto veľkú udalosť ohlásiť oficiálne.

K realizácii náhradného termínu prispel vo veľkej miere Ticketportal, ktorý dohodol s manažérom skupiny Heloween skorší termín ako skupina pôvodne ponúkala.

Skupiny majú časovo náročný program: kvôli prešovskému koncertu priletia z nemeckého Oberhausenu, kde zahrajú prvý z náhradných termínov, ktoré zrušili. Po Prešove ich čakajú ešte 2 nemecké koncerty a hneď na to ich čaká juhoamerické turné. Na veľkú atmosféru na východe Slovenska sa však veľmi tešia, napriek komplikovanému a náročnému aprílovému a májovému programu.

Zakúpené vstupenky s  dátumom 29.1.2011 ostávajú v platnosti na náhradný termín a možnosť vrátenia stanovením náhradného termínu týmto zaniká. Prípadné reklamácie a náhradu za vstupenky prosím uplatňujte u organizátora a u manažmentu kapely.

Vstupenky na podujatie Helloween, Stratovarius 9.4.2011 – Mestská hala v Prešove  už v predaji!

Autor: admin

Zdieľaj