Na TOPFESTE aj SUM 41 a THE LOCOS!

Na Slovensko mieria toto leto kanadskí punkrockeri zo skupiny SUM 41, pre ktorých to bude vôbec prvá návšteva Slovenska a The Locos – sólový projekt speváka Pipiho zo skupiny SKA P. Obidve skupiny sa predstavia v rámci hudobného festivalu TOPFEST 2011 v areáli na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom 1.a 2.júla.

Po takmer kompletnej česko-slovenskej hudobnej špičke, ktorá v prvý júlový víkend zavíta na TOPFEST zverejňuje organizátor festivalu Agentúra DUNA ďalšie hviezdne mená. No Dušan Drobný jedným dychom dodáva: „Toto ešte nie je všetko – na hlavných hviezdach ešte tvrdo pracujeme…“

SUM 41

Túto noc sa skončili dlhotrvajúce rokovania s kanadskou punk-rockovou megahviezdou SUM 41, ktorá vznikla v roku 1996 v Ajaxe, v Ontáriu. Skupinu okrem ich chytľavého melodického punku preslávili aj recesistické videá, ktorými vyprevádzali každú ich skladbu medzi svojich fanúšikov. Zakladateľmi boli Deryck Whibley a Steve Jocz. Skupina vznikla 41. letný deň – aj preto sa nazvali Sum 41. Dnes hrajú v zostave Deryck Whibley (vokály, gitara, keyboard, piano), Jason McCaslin (basová gitara, vokály), Steve Jocz (bubny, vokály a Tom Thacker (gitara, vokály).

Na TOPFESTe predstavia pravdepodobne okrem osvedčených hitov ako „In Too Deep“, „Over My Head“ alebo „Still Waiting“ aj skladby z ich novinkového albumu “Screaming Bloody Murder”, ktorého vydanie je naplánované na 29. marca.

Publikum TOPFESTu dôverne pozná ďalší z ohlasovaných hedlinerov – španielska ska-punková skupina The Locos, ktorá vznikla ako pokračovateľ skupiny SKA-P, potom, čo si jej členovia dali v roku 2005 koncertnú pauzu. Spevák Pipi si založil skupinu The Locos no po znovuobnovení činnosti jeho domovskej skupiny je na roztrhanie…

Zatiaľ zvláda účinkovanie v oboch kapelách a samotné delenie definuje jednoducho: „Keď hrám so SKA-P, nehrám s The Locos a naopak..“. Fanúšikovia vedia, že ich na TOPFESTe čaká rovnako dobrá show ako pri vystúpení skupiny SKA-P pred dvomi rokmi.

Organizátor plánuje okrem hlavného pódia aj jedno vedľajšie a po veľmi priaznivej odozve opäť aj Lovely Experience stan s hviezdami tanečnej scény.

Za jednodňovú vstupenku aktuálne zaplatíte 18€, celofestivalovú na oba dni dostanete za 25€ !

K dispozícii je stále aj limitovaný počet 300ks VIP vstupeniek za cenu 50€, ktoré zaručujú komfort vlastnej tribúny na sedenie, VIP parkovania hneď oproti vstupu do VIP sektoru, vyhradené vlastné toalety a VIP stan s výhodnejšími cenami jedla a pitia počas oboch festivalových dní.

Predpredaj vstupeniek aj na www.Ticketportal.sk!

ZOSTAVA TOPFEST 2011:

SUM 41, THE LOCOS, KABÁT, IMT SMILE, XINDL X, CHINASKI, DESMOD, NO NAME, WANASTOWI VJECY, KATKA KNECHTOVÁ, TUBLATANKA, GLADIATOR, HORKÝŽE SLÍŽE, POLEMIC, ČECHOMOR, ARZÉN, ALKEHOL, HEĽENINE OČI, BANK OF JOE, EDITOR, TRAKTOR, DOWNHILL a ďalší.

Autor: admin

Zdieľaj