BEHEMOTH sa vracajú na pódiá a vydávajú EP!

Po Nergalovej tranplantácii kostnej drene minulý december BEHEMOTH oznámili, že v októbri sa znovu rozbehnú koncerty. Spevák sa od konca minulého roka liečil na leukémiu, kvôli čomu skupina musela všetko zrušiť.
BEHEMOTH oznámili niekoľko zahrievacích koncertov v Poľsku medzi 8. a 21. októbrom a naznačili možnosť európskeho turné 2012 a amerického turné krátko potom.
Nergal vraví: „Práve som sa vrátil z prvého stretnutia kapely po mojom uväznení. Diskutovali sme o budúcnosti kapely. Chceme to urobiť tak, aby naše nadchádzajúce vystúpenia boli naše najlepšie. Živé vystúpenia musia byť pozdvihnuté na vyššiu priečku. Zoznam skladieb sa dosť zmení. Niektoré skladby sme ešte nikdy nehrali naživo. Pred nami je veľa práce, ale sme viac než pripravení sa do nej zahryznúť. Počkajte si a budete prekvapení!“
O tom, že to myslí vážne sa vyjadruje dosť silnými slovami, z čoho má človek dojem, že to skutočne treba zažiť! Nevie sa dočkať návratu na stage a nespolieha sa na to, že ho fanúšikovia prídu pozrieť len kvôli jeho nedávnej chorobe. Na októbrových koncertoch v Poľsku sa chcú zabehnúť a znovu roztočiť turné s posledným skvelým albumom „Evangelion“, s ktorým plánujú ešte mnoho koncertov, než príde na rad nahrávanie nového albumu. Máme sa na čo tešiť!
BEHEMOTH taktiež vydajú re-edíciu starých EP platní „Conjuration“ a „Slaves Shall Serve“ pod názvom „Abyssus Abyssum Invocat“. Adam „Nergal“ Darski, frontman kapely edíciu komentuje takto: „Existuje dopyt po našich starých, dávno vypredaných EP platniach. „Conjuration“ a „Slaves Shall Serve“ reprezentujú experimentálnejšiu stránku BEHEMOTH. Okrem live vystúpení a štúdiových nahrávok z éry albumov „Demigod“ a „Zos Kia Cultus“ si vypočujete ako sa potýkame s covermi skupín ako NINE INCH NAILS, NEFILIM, alebo DANZIG.“ Táto edícia vyjde 7. júna vo vydavateľstve Metal Blade.

Abyssus Abyssum Invocat:

„Conjuration“

01. Conjuration Ov Sleep Daemons
02. Wish
03. Welcome To Hell
04. Christians To The Lions (live)
05. Decade Ov Therion (live)
06. From The Pagan Vastlands (live)
07. Antichristian Pheomenon (live)
08. Lam (live)
09. Satan’s Sword (I Have Become) (live)
10. Chant For Ezkaton 2000 (live)

„Slaves Shall Serve“

01. Slaves Shall Serve
02. Entering The Pylon Ov Light
03. Penetration
04. Until You Call On The Dark
05. Demigod (live)
06. Slaves Shall Serve (live)
07. Lam (live)
08. As Above So Below (live)

BEHEMOTH: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj