HATE ETERNAL: kompletný nový album online!

Hate Eternal sprístupnili celý nový album „Phoenix Amongst the Ashes“ k vypočutiu na tomto odkaze. Vyjde 10. mája, a po prvý krát s nimi hrá basgitarista J.J. Hrubovcak. Pridá sa k dvojici Erik Rutan na gitare a Jade Simonetto na bicích.
Čo sa týka skladania textov na nový album, Rutan komentuje: „Bolo mojím cieľom rozšíriť to, čo kapela vytvorila v minulosti, a pridať novú dynamiku a zvraty k tradičnému, disharmonickému štýlu HATE ETERNAL, a napriek tomu sa držať v tom istom štýle. Museli sme zamakať všetci traja, a ponoriť sa hlboko do esencie toho, kto sme ako hudobníci, skladatelia a hráči, aby sme vytvorili niečo jedinečné a zvláštne. Nevieme sa dočkať, kedy si všetci vypočujú, čo máme na sklade.“

Album „Phoenix Amongst the Ashes“ bol nahraný v štúdiu spekáva Erika Rutana – Mana Recording Studios v St. Petersburg na Floride. Obal CD tradične vytvoril Paul Romano, ktorý už týmto spôsobom spolupracoval na troch albumoch.

Hate Eternal sa koncom apríla vydali s novým albumom na turné po Európe a bude trvať do konca mája a 17. mája sa predstavia aj na koncerte v Bratislave spolu s ďalšími kapelami ako Obscura, Beneath The Massacre a Defiled Diftery.

Phoenix Amongst the Ashes:


1. Rebirth
2. The Eternal Ruler
3. Thorns of Acacia
4. Haunting Abound
5. The Art of Redemption
6. Phoenix Amongst the Ashes
7. Deathveil
8. Hatesworn
9. Lake Ablaze
10. The Fire of Resurrection


HATE ETERNAL: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj