LACUNA COIL nahrávajú novinku

Talianska hard-rockovo/metalová LACUNA COIL sa pustila do nahrávania ešte nepomenovaného albumu, ktorý bude nasledovať po „Shallow Life“ z roku 2009, a mal by vyjsť na jeseň cez Century Media Records. Znovu pracujú s producentom Donom Gilmoreom (PEARL JAM, LINKIN PARK, BULLET FOR MY VALENTINE). Tentokrát nahrávajú v rodnom Taliansku, čím si chcú pomôcť k zameraniu sa na osobnejšiu povahu nového materiálu.
„V tomto období je hudba naším útočiskom pred jednými z najtemnejších dní nášho života, a preto majú nové piesne toľko rôznych pocitov.. niektoré veci sú plné hnevu, asi najťažšie aké sme kedy zložili, iné sú intenzívne, napakované zamatovo temnými emóciami a je tam dokonca miesto aj pre trochu svetla na konci tunela,“ hovorí spevák Andrea Ferro.
Hneď ako dokončia nahrávanie albumu, plánujú pár letných festivalov, napríklad Greenfield, Graspop Metal Meeting a Sonisphere v Španielsku.
A v akom štýle bude nový album? Speváčka Cristina na to hovorí: „Chceme mať voľnosť robiť to, čo chceme. Milujeme rock´n´roll a milujeme metal, ale nechceme sa obmedzovať v tom, čo nakoniec vytvoríme.“


LACUNA COIL: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj