OPETH odhalili názov a tracklist nového albumu

Švédska progresívna kapela OPETH si zvolila „Heritage“ ako názov svojho desiateho albumu, ktorý vyjde 20. septembra v Roadrunner Records.

CD bolo nahrané začiatkom tohto roka v štúdiu Atlantis v Štokholme. Mixáž robil Steven Wilson (PORCUPINE TREE) a spevák OPETH Mikael Åkerfeldt.
Album bude dostupný vo viacerých formátoch pre vášnivých zberateľov produkcie OPETH. Bude mať štandardnú verziu, špeciálnu edíciu s extra prídavkami, tiež ako box set exkluzívne v Roadrunner Records a na oficiálnom Omerch internetovom obchode, a ako double LP.

Mikael Åkerfeldt sa o ich desiatom albume vyjadruje veľmi pozitívne: „Fakticky mám pocit akoby som sa pripravoval na skladanie a účasť na tomto albume od devätnástich rokov. Je miestami dosť intenzívny takým chmúrnym spôsobom a tiež celkom krásny a jasný, môžem povedať… Myslím, že budete potrebovať trošku hlbšie porozumenie našej hudby, aby ste boli schopní tento album oceniť.“

Zo skupiny nedávno odišiel klávesák Per Wiberg a nový člen kapely už s kapelou skúša na nadchádzajúce turné, jeho identita však bude odhalená neskôr.

Heritage:

01. Heritage
02. The Devil’s Orchard
03. I Feel The Dark
04. Slither
05. Nepenthe
06. Haxprocess
07. Famine
08. The Lines In My Hand
09. Folklore
10. Marrow Of The Earth

OPETH: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj