ATHEIST ohlasujú nového gitaristu

Znovu aktívna technická kapelka ATHEIST oznámili pridanie nového gitaristu Jasona Hollowaya po odchode Jonathana Thompsona, ktorý si našiel prácu v medicíne. Jason Holloway, spolu s novým basákom Travisom Morganom, sa zúčastnili na americkom aj európskom turné s albumom „Jupiter“, a podľa frontmana Kellyho Shaefera priniesli do kapely kopu energie.
Kvalitnú video nahrávku z vystúpenia ATHEIST na tohtoročnom vydaní Neurotic Deathfest z 29.-30. apríla v holandskom Tilburgu si môžte pozrieť nižšie.

ATHEIST  sú na turné na podporu kritikmi pochvalovaného nového albumu „Jupiter“, prvého štúdiového CD po 17-tich rokoch. Prvý koncert hrali 12. februára, presne 20 rokov na to, čo prišli o pôvodného basáka Rogera Pattersona. Bol to tiež prvý koncert na ktorom hral ich nový basák Travis Morgan.

„Jupiter“ vyšiel 8. novembra 2010 prostredníctvom Season Of Mist. CD bolo nahrané v štúdiu LedBelly v Atlante so zvukovým technikom Mattom Washburnom a mixované Jasonom Suecofom (TRIVIUM, CHIMAIRA, DEVILDRIVER).
Obal navrhol Eliran Kantor, ktorý predtým pracoval s TESTAMENT, SIGH, ANACRUSIS alebo GWAR.

ATHEIST: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj