CHTHONIC vydali nový klip „Takao“

Ak máte radi taiwanskú kapelku CHTHONIC, pozrite si ich nový klip ku skladbe „Takao“. Tento singel vyšiel digitálne spolu s bonusovou skladbou so zborom naspievaným v angličtine fínskymi ENSIFERUM.
Basgitaristka Doris komentuje: „Originálna verzia zboru je čistý taiwanský folk, a verzia od ENSIFERUM zase znie ako fínsky folk! Je to úžasné, a určite sa chceme o túto verziu podeliť s fanúšikmi!“
„Takao“ je skladba o taiwanských vojakoch naverbovaných z prístavu Takao do tichomorskej vojny za japonskú imperiálnu armádu.
Na predvedenie rôznych emócii v tejto skladbe režisér Chuang Chih-wen natočil klip veľmi odlišnými spôsobmi. Je tam veľa pomalých záberov s mnohými objektami ako orol, čerešňové kvety, a dokonca bojové lietadlá používané za druhej svetovej.
Na natáčaní sa zúčastnil aj 80-ročný herec – ku koncu povedal, že jeho otec bojoval v Takasago armáde, a on teraz hral jeho úlohu, a chcel aby to bolo dokonalé. Spevák Freddy Lim k tomu povedal: „Viem, že pre našich ľudí robíme tú správnu vec.“
Nový album CHTHONIC „Takasago Army“ vyjde cez Spinefarm Records. Na produkcii sa podieľal Rickard Bengtsson (ARCH ENEMY, NEMESIS) vo Sweet Spot Studios vo švédsom Halmstade. Tento album s desiatimi skladbami dovršuje tematickú trilógiu spolu so „Seediq Bale“ (2007) a „Mirror Of Retribution“ (2009).

CHTHONIC: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj