CYNIC pokračujú v práci na novom albume

Gitarista a spevák Paul Masvidal pracuje v domácom štúdiu na množstve nových skladieb a udržuje sa v kreatívnej nálade. Mali by už dosť materiálu na nový album, Paulova inšpirácia však stále nie je v koncoch – na nový album sa vyberú len tie najvhodnejšie skladby. Do štúdia sa chystajú niekedy na prelome leta a jesene, dátum vydania albumu je však vo hviezdach, ale možno koncom tohto alebo začiatkom budúceho roka. Tiež debatujú s hudobníkmi, ktorí sa majú objaviť na nahrávaní.

Paul vraví, že tento album prenesie ich poslucháčov na nové zvukové dobrodružstvo, aké slová zatiaľ nemôžu popísať, a je tiež hodne založený na pocitoch.

Peter Masvidal:

„Vždy ma udivovalo ako priamo ovplyvňuje život umenie, a napriek tomu nad ním nemáme žiadnu kontrolu. Skladby majú priamosť a nástojčivosť akú nemal žiadny náš predošlý album, a to kvôli množstvu intenzívnych životných skúseností.“

A jeho rozplývanie sa nemá konca:

„Som tak strašne vďačný za to že žijem a že sa s vami môžem deliť o silu a krásu hudby. Zatiaľ neprestávajte rozdávať lásku a ďakujem že kráčate spolu s nami.“

CYNIC naposledy vydali EP „Re-Traced“ v máji 2010, na ktorom mali reinterpretácie svojich skladieb z albumu „Traced In Air“ a jednu dovtedy nevydanú skladbu.

CYNIC: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj