NOVEMBERS DOOM vydali nový klip „What Could Have Been“

Nový klip od NOVEMBERS DOOM z Chicaga má charakter filmu a bol zastrešený Cage XXI Enterprises a režisérom Tony Milesom, ktorý kapele tiež robil klipy „Autumn Reflection“ a „A Eulogy for the Living Lost“.

„What Could Have Been“, na ktorom hosťuje holandský spevák Anneke Van Giersbergen (AGUA DE ANNIQUE, THE GATHERING) pochádza z ôsmeho albumu NOVEMBER DOOM „Aphotic“. Vyšiel 10. mája cez The End Records.

Na CD je viacero zvláštnych hostí na niekoľkých skladbách: svetoznáma huslistka Rachel Barton Pine (EARTHEN GRAVE) hrá na „What Could Have Been“ a „The Dark Host“, chlapík za mixážnym pultom Dan Swanö (NIGHTINGALE, EDGE OF SANITY, BLOODBATH) si zaspieval na „Of Age and Origin“, kde použil svoj mocný growling.

Frontman Paul Kuhr o novom albume hovorí: „Jedným cieľom v NOVEMBERS DOOM je nikdy sa neopakovať. Chceme neustále vyzývať svoje skladateľské schopnosti a priniesť zakaždým niečo nové, zaťiaľčo si chceme ponechať to, čo chápeme ako svoj hudobný podpis. Máme pocit, že sme to nielenže dosiahli s „Aphotic“, ale sme dokonca posunuli našu tvorbu do nového hudobného teritória. Výsledkom je dosť pravdepodobne najunikátnejší album NOVEMBERS DOOM.“

NOVEMBERS DOOM: Myspace

Autor: admin

Zdieľaj