Turné „Full Of Hate Tour 2012“ v Bratislave!

„Full Of Hate Tour 2012“

CANNIBAL CORPSE

BEHEMOTH

LEGION OF THE DAMNED

MISERY INDEX

SUICIDAL ANGELS

NEXUS INFERIS

 

22.02.2012 Bratislava – Majestic Music Club

 

Pre mnohých turné snov. V čele s CANNIBAL CORPSE, BEHEMOTH, LEGION OF THE DAMNED, MISERY INDEX a ďalšími kapelami, mieri putovné Full Of Hate Tour na Slovensko, kde sa zastaví 22.02.2012 v bratislavskom klube Majestic Music Club.

Svetová deathmetalová legenda CANNIBAL CORPSE, poľskí BEHEMOTH, ktorí sa na Slovensku objavia po veľmi dlhej dobe a množstvo ďalších atraktívnych kapiel – to je kombinácia, ktorá by nemala nechať žiadneho fanúšika tvrdej hudby pokojného.

Vstupenky na túto udalosť sú už v predaji v sieti Ticketportal a tiež priamo v klube MMC v Bratislave. Viac informácií na www.obscure.cz.

Už od svojho debutového albumu „Eaten Back To Life“ z roku 1990, sa CANNIBAL CORPSE pasovali do role najprominentnejšej deathmetalovej kapely na scéne. Niektoré skvosty v podobe nahrávok „Butchered At Birth“, „Tomb Of The Mutilated“ alebo vražedného EP „Hammer Smashed Face“ sa stali tŕňom v oku „ochrancov dobrej morálky“ a boli v niektorých krajinách cenzurované. Tak ako tak, CANNIBAL CORPSE sú aj po viac ako dvadsiatich rokoch stále tu. Navzdory všetkému a všetkým stále silnejší, agresívnejší a populárnejší naprieč celou extrémnou metalovou scénou. Na nadchádzajúcom Full Of Hate Tour budú mäsiari z Buffala, v čele s majstrom Georgom „Corpsegrinderom“ Fisherom a basákom Alexom Websterom, servírovať typický deathový kokteil z dielne CANNIBAL CORPSE, najmocnejšej deathmetalovej kapely všetkých čias.

Poľskí a možno i celoeurópski králi extrémneho metalu BEHEMOTH, budú druhým headlinerom celého turné. V čele s démonickým frontmanom Nergalom, ktorý sa len nedávno vyliečil z ťažkej choroby, sa BEHEMOTH vracajú na scénu silnejší než kedykoľvek pred tým. BEHEMOTH sa na Slovensku objavia po poriadne dlhej dobre, čo už teraz teší stovky ich miestnych fanúšikov. Keď sa v Majesticu rozoznejú ich technicky precízne death/blackmetalové opusy, môžeme očakávať na pódiu i v hľadisku to pravé peklo.

Holandskí thrashmetaloví bardi LEGION OF THE DAMNED práve prichádzajú s novým albumom „Descend Into Chaos“, ktorý opäť jasne deklaruje ich význam pre metalovú scénu. Vražedné songy s oldschoolovým feelingom zaručene zafungujú aj v Bratislave.

Americké death/grindové komando MISERY INDEX je slovenským fans viac ako dobre známe. Původně projekt ex-členov ďalšej známej formácie Dying Fetus si za roky svojej existencie vybudoval patričný rešpekt a zaradil kapelu medzi najvýznamnejších predstaviteľov modernej deathovej sekcie.

Grécka thrashová senzácia SUICIDAL ANGELS zažíva ohromný vzostup. Svojím old school thrashom, ktorým vzdáva hold legendám ako Slayer, Testament alebo Exodus, zbiera zaslúžené ohlasy naprieč celým svetom. Po skvelom albume „Dead Again“ z minulého roku, začali SUICIDAL ANGELS ihneď pracovať na jeho nástupcovi, ktorého predstavia práve v priebehu Full Of Hate Tour.

Anglickí predstavitelia „future metalu“ NEXUS INFERIS sú poslednou potvrdenou kapelou a svojím vystúpením otvoria celý koncertný večer. V Bratislave predstavia svoju novú nahrávku „A Vision of The Final Earth“.

Súvisiace odkazy:

www.majestic.sk

www.obscure.cz

www.ticketportal.sk

Autor: admin

Zdieľaj