Novinky v kapele INTERFACE

Melodická deathmetalová kapela INTERFACE z Bratislavy na čele so speváčkou Ľubou sa hlási o slovo hneď niekoľkými novinkami.

Koncom minulého roka sa títo páni a dáma vybrali do Maďarska nahrať svoje nové mini EP nazvané „Enter Our Interface“. EP obsahuje tri skladby, a to „Rise and Fall“, „Pandora“ a „Metapsyche“ Nahrávalo sa konkrétne v meste Šoproň u známeho maďarského gitaristu Schmiedla Tamása (MOBY DICK) v jeho domácom MD studio a výsledok si môžete vypočuť na kapelnom BandPage. Interface sa na svojom najnovšom počine prezentujú svojím melodickým death metalom a presviedča nás, že zreje ako víno.

K danému EP-čku kapela taktiež predstavuje video natočené k skladbe „Rise and Fall“, ktoré natočila na svojom koncerte v Randal Clube v spolupráci s „Sule DSGN and Patrik Gubis“ a môžete si ho pozrieť tu:

Poslednou novinkou je odchod dlhoročného gitaristu Patrika Kovára, ktorý sa s kapelou rozišiel v dobrom kvôli svojím vlastným prioritám, avšak kapela si už našla náhradu v gitaristovi Michalovi Žiakovi, s ktorým už aktívne koncertuje a pracuje na novom materiály. Najbližšie si ich na živo môžete pozrieť už 6. apríla v Randal Clube spolu s kapelami RUST2DUST, GOD DEFARMER, EYE BEYOND SIGHT, REVENGE OF MADNESS a MY CHOICE.

INTERFACE sú:
Luba Š. – Vokály
Wonder – Gitara
Vladimír „Sarkast“ M. – Basgitara, Growl
Patrik W. – Bicie
Michal Ž. – Gitara

Autor: admin

Zdieľaj