Horskú Chatu ovládli démoni!

Martinská kapela Horská Chata, chystá rozpútať hotové peklo!

Premiéra  videoklipu “Strach nám bráni veriť” má aj svoj dátum!

20.04.2012 si môžete vychutnať túto horúco-čerstvú novinku.  Fanúšikovia Horskej Chaty sa majú určite načo tešiť! Singel “Strach nám bráni veriť” pochádza z posledného albumu s názvom “4”. Videoklip bol natáčaný v jednej nemenovanej, rozpadnutej budove v meste Bratislava. Hlavnú úlohu v tomto videoklipe si zahraje spevák a frontman kapely  Martin Vantúch.  Videoklip  je okorenený  akciou, napätím a strachom. Celý chod klipu bude Martina sprevádzať a štvať démon , ktorý ho privedie až na úplny okraj šialenstva.

Priebeh natáčania videoklipu sprevádzali aj ostatný členovia kapely Jano (bass gitara), Miro (bicie), Paľo(spev, gitara). “Pri natáčaní som sa neskutočne zabával. Pripadalo mi to skôr ako natáčanie kómedie” povedal Martin.

Martin Vantúch: Kapela oslavuje tohto roku 10 výročie vzniku . Nedávno sme úspešne skončili minitour na Slovensku. Máme obrovskú škálu fanúšikov, ktorý uznávajú našu hudbu a tak aj týmto klipom chceme dať na vedomie, že hudbu hráme pre nich, hrajeme ju s veľkou zanietenosťou, nadšením a hlavne veľkým srdcom. Snažíme sa zdokonaľovať a vychytávať detaili každým dňom. Nápad k “hororovým” prvkom klipu nebol nápad jednotlivca ale celej kapely.
Videoklip sa úplne líši od tých starších.  Je to pre nás všetkých veľká skúsenosť.

Začiatkom  mája sa kapela Horska Chata vydá ako jediná predkapela na veľkolepé česko-slovenské turné spolu s kapelou TEAM.

TRAILER k videoklipu Strach nám bráni veriť:

Albumy:
HCH – 2004
Ľudia vedia lietať – 2006
Inou cestou – 2009
4 – 2011

Klipy:
Hrdina – 2005
Jahoda II – 2007
Povstaň z prachu, ďalej kráčaj sám – 2009
Keď na slovách už nezáleží – 2010
Niekedy – 2011

Úspechy:
Grammy 2009 – postup do finale
Slávik 2009 – výhra v kategórií Objav roka
Musiq1 Awards 2009 – výhra v kategórií Nováčik roka
Eurovízia 2009/2010 – postup do semifinále
Musiq1 Awards 2010 – výhra v kategórií In Fashion

Autor: admin

Zdieľaj