Premiérový klip TRISTANY Friday 13th: predzvesť nového albumu

Metalisti a rockeri zbystrite svoju pozornosť, prichádzajú skvelé správy! Slovenský metal ešte stále žije a chystá sa podmaniť si domáci trh. Pokiaľ máte stále pocit, že sa na slovenskej metalovej scéne nič nedeje, ste na veľkom omyle. TRISTANA osviežuje pole domáceho metalu a hlási prísun hudobne nadupaných noviniek okorenených novým videoklipom.

Je šialené pozorovať ako ten čas letí. Povedali by ste, že kapela pôsobiaca na hudobnej scéne už od konca 90-tych rokov vydáva len dnes svoj oficiálny debutový videoklip? Po množstve úspešne odohratých koncertov s po boku kapiel zvučných mien ako Gamma Ray, Tarot, Scorpions či Arakain, v dnešný magický dátum PIATOK 13. nastáva ten správny čas na jeho odhalenie.

Nový klip ku skladbe nesúcej pomenovanie Friday 13th je tak novotou z dielne považskobystrickej formácie a stáva sa aj predzvesťou novej tváre TRISTANY. Kapela sa lúči s powerom a vydáva sa cestou alternatívneho metalu. Práve tá je smerodajná a charakteristická pre premiérový klip ku skladbe Friday 13th, ktorý bude súčasťou jej nového albumu. Po dňoch strávených v nahrávacom štúdiu je doposiaľ pripravená polovica zatiaľ bezmenného albumu. V poradí tretia platňa je vo fáze intenzívnych príprav a už dnes sa metalové srdcia môžu pripraviť na poriadnu dávku nabitej hudby.

Pokým sa však fanúšikovia dočkajú jeho kompletnej podoby môžu si novú TRISTANU vypočuť live na niektorých z pripravovaných koncertov. Už na konci apríla vyráža na Mini tour s českou formáciou SEVEN podporenou zaujímavými hosťami.

Mini tour 2012

27.04.12- KD, Chlumec nad Cidlinou
28.04.12- Hi Metal, Most
04.05.12- Piano club, Trenčín
05.05.12- Apollo music club, Považská Bystrica

Band:
Noro Kupecz- bicie
Laco Krabáč- basgitara
Andrea Almáši- klávesy
Dušan Homér- gitara
Peter Wilsen – spev
official site: www.tristana.sk

www.facebook.com/tristanametal

www.myspace.com/tristanamusic

www.twitter.com/tristanametal

www.bandzone.cz/tristana

Autor: admin

Zdieľaj