SEASON OF MIST RECORDS novinky september 2012

 

Od tohto mesiaca vám budeme prinášať novinky z kuchyne francúzskeho vydavateľstva SEASON OF MIST RECORDS:

UNDERCROFT  „Ruins of Gomorrah“

Vydanie: 21 September 2012

UNDERCROFT majú za sebou dlhú cestu. Pre našinca bude táto čílska skupina menej známa, ale funguje už od roku 1993. Krátko na to vydala legendárne demá “To The Final Battle” a “Demons Awake… Revenge Is Near”.  Zaručili jej veľmi kladné ohlasy v teritóriu Južnej Ameriky. Dlho na seba nedal čakať ani debut  Twisted Souls”, ktorý vyšiel dva roky na to. Zaručil skupine koncerty s KREATOR, THERION a MORBID ANGEL, na ktoré nadviazali druhým albumom “Bonebreaker” (1997).

Po tomto albume sa UNDERCROFT na chvíľku odmlčali. Počas tejto doby sa ustálilo personálne obsadenie, ktoré nahralo album „Danza Macabre“ (2000). Táto nahrávka zožala doposiaľ najväčší úspech, čo sa odzrkadlilo aj expanziou do Európy. Tu začala skupina spolupracovať so švédskym  producentom Danielom Bergstrandom (MESHUGGAH, IN FLAMES), s ktorým nahrala štvorku „Evilusion“ (2002). Ozubené kolieska zaklapli a skupina odohrala množstvo koncertov na oboch stranách Atlantiku so skupinami ako AMON AMARTH, KATAKLYSM a pod.

Krátko na to opustil skupinu basgitarista a spevák Alvaro Lilo, ktorý sa pripojil k WATAIN a pôsobil tam ako koncertný hráč. Takže ďalší album „Lethaly Growing“ (2006) nahral zvyšok skupiny bez neho. Alvara to ale po čase začalo opäť ťahať k domovskej formácii a tak opäť za podpory Daniela Bergstranda vzniká aktuálny kúsok „Ruins Of Gomorrah“, ktorý im aktuálne vydáva SEASON OF MIST.

Na novinke skupina nezaprie svoje juhoamerické korene zaváňajúce rannou SEPULTUROU. Pripravte sa na valec ohnivých riffov a ducha starej školy death/trash metalu!

Zoznam skladieb:
1. Intro (SLM)
2. El Triunfo De La Muerte
3. At The Gardens Of Hatred
4. Black Magik Witches
5. Dead Human Flesh
6. Ruins Of Gomorrah
7. Legions Of Beelzebub
8. The Art Of Vengeance
9. Empalando Al Invasor
10. Outro (Drained By Succubi)
11. The Beast (Bonus Track – Twisted Sister cover)

Zostava:
Alvaro Lillo – basa, akustická gitara & vokály
Claudio Illanes – gitara

Pablo Cortes – bicie & perkusie

www.undercroft-official.com
www.facebook.com/undercroft-official
www.myspace.com/undercroft1

 

KHONSU „Anomalia“

Vydanie: 24. 8. 2012

Ak hľadáte nové postupy v metalovej hudbe, tak by ste mali zbystriť pozornosť pri tejto nórskej skupine. Mrazivé, ťažké gitary sa vám zarežú s ohromujúcou presnosťou a eleganciou do živého mäsa. Podporené masívnymi a burácajúcimi klávesmi vám určite spôsobia zimomriavky. Metal spolu s industriálnymi prvkami sa tu spája do jednej tmavej štruktúry. Egyptský boh mesiaca Khonsu sa práve vtelil do osoby S. Gronbecha, aby vás preniesol časom do minulosti. Spolu so svojim pomerne známejším bratom A. „Obsidian C.“ Gronbechom (KEEP OF KALESSIN) sa postaral už o jedno Ep „Reclaim“ (2003).

Obsidian C. ako jeden z popredných nórskych gitaristov o svojom bratovi hovorí: „Ak si myslíte, že som dobrý gitarista, počkajte, až budete počuť môjho brata“.  S. Gronbech patrí medzi multiinštrumentalistov a tak iba za pomoci Thebonovho (KEEP OF KALESSIN) spevu nahral celý nový materiál vo svojom štúdiu Morningstar.  Ešte pod pôvodným názvom MERAH, vystúpili na tohtoročnom vydaní Inferno festivalu v Osle. Ich výborný hudobný, ale aj vizuálny výkon nenechal žiadneho návštevníka chladným.

Teraz sa máte možnosť započúvať a odhaliť pravú silu na debute „Anomalia“. Nechajte prúdiť túto zmes zlovestného rocku, metalu a elektroniky, aby vás naplno očarila svojim epickým a pustím prostredím! Len pre ľudí, ktorí chcú hľadať!

Zoznam skladieb:
1. In Otherness
2. The Host
3. Darker Days Coming
4. Inhuman States
5. So Cold
6. The Malady
7. Va Shia (Into The Spectral Sphere)

Štúdiová zostava:

S. Gronbech – všetky nástroje
Thebon –  vokály

Koncertná zostava:
S. Gronbech – gitara
A. O. Gronbech – gitara
Thebon –  vokály
Shandy Mckay – basa
Kenneth Kapstad – bicie

www.soundsofkhonsu.com
www.facebook.com/soundsofkhonsu

Demon

Autor: admin

Zdieľaj