ETERNAL BLEEDING majú nového speváka

Sme hrdí, že Vám môžeme oznámiť, že ETERNAL BLEEDING má nového člena. Dámy a páni privítajte našeho nového speváka, ktorým je Miňo „Hentaichi“ Benko. V podstate sme sa dali dokopy už pár mesiacov dozadu a už sme spoločne stihli odohrať zopár koncertov. Všetko ide skvele a sme naozaj radi, že tento talentovaný mladý muž sa ku nám pridal počas tvorby našeho nového albumu „Angels Shall Never Speak Again“, ktorý výjde na japonskom labely AMPUTATED VEIN Records. Miňov prejav úplne zapadá do nového smerovania kapely a priniesol novú krv do kapelnej chémie.

Miňo hovorí: „Som rád, že som sa pridal ku kapele.V podstate som bol fanúšik ETERNAL BLEEDING roky dozadu a keď som dostal túto ponuku, tak som neváhal. Hranie naživo a spolupráca na novom albume idú ako po masle, čo ma teší. Som si istý, že nový album bude pecka!“

V tomto momente kapela pracuje na poslednej skladbe na pripravovaný album. Miňo pracuje na textoch a vokálnych linkách a dokončujú sa finálne aranžmány. Stále je pred nami dosť práce, čoskoro by sa mali začať nahrávať bicie a my všetci veríme, že sa toto  čakanie vyplatí.

Viac news čoskoro!!!

www.facebook.com/eternalbleedingofficial

Autor: admin

Zdieľaj