Koncert – ARAKAIN MEMORIAL, 23. 5. 2013 (Futbalový štadión – Spišské Vlachy)

Na futbalovom štadióne v Spišských Vlachoch sa uskutoční 23.5. špeciálny, neopakovateľný, jedinečný, raritný, výnimočný koncert. Aleš Brichta, ako bývalý spevák skupiny ARAKAIN, zrealizoval pri príležitosti tridsiateho výročia vzniku tejto kapely jedinečný projekt: ARAKAIN MEMORIAL 2013.

Brichtovi sa podarilo dať dohromady pôvodných členov kapely ARAKAIN, a to konkrétne od jej vzniku v roku 1982. Na koncerte teda vystúpia Mirek Nedvěd, Rudolf Rožďalovský, Oldřich Maršík, Václav Ježek, Miloň Šterner, Marek Podskalský, Daniel Krob, Bob Vondrovic, Štepán Smetáček, Karel Jenčík a ako špeciálni hostia sa predstavia Zbyněk Haase, Lukáš Varaja, DavidVaněk.

Počas tejto jedinečnej 3,5 hodinovej show zahrajú vyše 30 skladieb z desiatich doposiaľ vydaných dosiek. Jednotliví bývalí členovia sa všetci postupne vystriedajú pri hraní „svojich“ skladieb v poradí, v akom vznikli, a v pôvodnej zostave po jednotlivých dekádach existencie kapely ARAKAIN.

Tento jedinečný koncert sa už pravdepodobne u nás nikdy opakovať nebude, takže netreba váhať a treba sa prísť presvedčiť, že aj „starší“ rockeri oplývajú množstvom energie.
Ako predskokan zahreje publikum česká kapela BLACK BULL.

miesto: Futbalový štadión – Spišské Vlachy

vstup: predpredaj v mestskej knižnici (od piatku): 11 € / na mieste 12 eur !!!

vstupenky taktiež na www.ticketportal.sk
Sledujte udalosť na FB, pretože ešte pribudnú zrejme 2 lokálne predkapely.

Udalosť: https://www.facebook.com/events/513634022033579/?fref=ts

Autor: admin

Zdieľaj