Koncert – THRASH-DEATH METAL MASSACRE, 22. február 2014, Nové Korzo, Ružomberok

Martinská thrash metalová kapela Vendeta vás pozýva na skvelé podujatie THRASH-DEATH METAL MASSACRE. V útulnom prostredí známeho ružomberského podniku Nové Korzo na vaše sluchovody zaútočia tieto spolky:

CELLS: Známa thrashová záležitosť z dediny so silnou metalovou komunitou Nesluša. Vznikli v roku 2001 a napriek tomu, že zatiaľ nezverejnili veľa nahrávok, ich vystúpenia fakt stoja zato.

GRASSITY: Death metalisti, špička stropkovskej scény. Od vydania ich skvelého EP Genocide koncertujú po celej republike a už navštívili aj našich západných susedov (Brno).

VENDETA: Mladý spolok z Martina. Na ich bandzone profile si môžete vypočuť skladby, ktoré sa objavia na ich debutovom albume, ktorý bude čoskoro vydaný. O svojej tvorbe hovoria:
,,Svojou tvorbou sa snažíme udržať pri živote poctivý Thrash metal, o ktorom sme presvedčení, že aj napriek tomu, že medzi mnohými mladými fanúšikmi metalu, prevažujú skôr modernejšie kapely metalového žánru, má Thrash metal rozhodne stále čo povedať a nájde si cestu aj k mladším poslucháčom!“

A pozor. Vlez bude úplne free !!!

Dátum: 22. 02. 2014
Presné miesto určenia: Ružomberok, Nové Korzo

Youtube ukážky:

Cells:

Grassity:

Vendeta:

Autor promo textu: Tomáš Kai
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1446192988926997/

Autor: admin

Zdieľaj