Valentine metal show, 14. február 2015, Korma, Dubnica nad Váhom

plagjeNa sviatok sv. Valentína tohto roku pre Vás pripravil Pivný bar Korma v Dubnici nad Váhom skvelú akciu, kde uvidíte to najlepšie, čo ponúka súčasná slovenská metalová scéna:
Vendeta: (https://www.facebook.com/pages/VENDETA/565901866759810) Thrash metalisti z Martina. Koncom roku 2013 im vyšiel skvelý album FACE BENEATH THE MASK, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani legendy ako Kreator.
Bandzone: http://bandzone.cz/11vendeta11
Mysterious Eclipse: (https://www.facebook.com/mysteriouseclipse.sk) Známa death/black partička z Nového mesta nad Váhom. Šarmantná Kitty za mikrofónom, gitaristi Brado a Jozef Malina + Lukáš Glos a Jozef Kramárik z rytmickej sekcie sú zárukou tej najlepšej zábavy. Ich posledným počinom je zatiaľ Hell of Pain z roku 2013.
Bandzone: http://bandzone.cz/mysteriouseclipse
Down to Hell: (https://www.facebook.com/downtohell.sk) Jedna z novších tvári na našej scéne. Hrajú výborný symfonický black metal. Presne na štedrý deň minulého roka im vyšiel debutový počin V Zajatí Temnoty, ktorý do dnešných dni získal veľa kladných ohlasov a to aj v zahraničí (napriek tomu, že je naspievaný po slovensky).
Oficiálny web: http://downtohell.sk/
Bandzone: http://bandzone.cz/downtohell
Vlez: Free !!!

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj